IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2017-09-29 - 2017-09-29

Klusterlunch i stålindustrimiljö i Munkfors

Den 29 september är det dags för klusterlunch igen. Den här gången dukas maten upp hos vårt medlemsföretag voestalpine Precision Strip i Munkfors.

Missa inte chansen till en härlig lunch i stålindustrimiljö. Ett perfekt tillfälle att lära sig mer om det stora företaget, äta gott och mingla med andra gäster. Direkt efter att lunchen avnjutits berättar Göran Jansson, managing director, om verksamheten. Besöket avslutas med en rundtur i fabriken.

Klusterluncherna är perfekta tillfällen till nätverkande med andra i branschen. Vi bjuder även in det lokala näringslivet för att du ska få ännu bättre förutsättningar att knyta nya kontakter.

Företaget i Munkfors ingår i världskoncernen voestalpine som består av 500 bolag utspridda i fem kontinenter med närmare 50000 anställda – varav cirka 290 arbetar i Munkfors. Deras stål är spritt världen över och finns i till exempel nålar, skalpeller, rakblad, stötdämpare, ventiler samt i pappers- och tryckeriindustrin.

Företaget har en lång historia och härstämmar bland annat från Uddeholmskoncernen som växte fram på 1600- och 1700-talet. 1990 gick Uddeholmskoncernen samman med österrikiska Böhler och sedan 2008 ägs de båda av voestalpine.

NÄR: 29 september, kl.12.00-14.00
PLATS: voestalpine Precision Strip AB, Stålvägen 8 Munkfors
KOSTNAD: 100 kr kontant eller faktura
ANMÄLAN: Görs här… senast senast den 26 september.
OBS! Ej avanmäld plats faktureras 100 kr

PROGRAM
12.00 Lunch och affärsmingel
12.30 Företagspresentation
13.00-13.30 Rundtur grupp 1-4, mingel grupp 5-8
13.30-14.00 Rundtur grupp 5-8, mingel grupp 1-4

 

Fler Evenemang

flik
8
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Seminarie kring produktion av bioplast, biovätgas & metan

Välkomna till Karlstad Innovation Park den 8 mars för att ta del av arbetet som skett i två spännande projekt.

Läs mer
flik
14
March
Evenemang
Av: m-hilden

Ingenjörsstuderande se hit! Hitta ditt framtida drömjobb

Onsdagen den 14 mars har du som studerar till ingenjör på Karlstads universitet chansen att hänga med på en inspirerande resa och träffa nio medlemsföretag i Paper Province. Du får gå på rundvandringar, lyssna på föreläsningar, mingla och knyta kontakter med potentiella arbetsgivare. Och kanske hittar du ditt framtida drömjobb! Resan är kostnadsfri, allt du behöver göra är att anmäla dig. Platserna…

Läs mer
flik
21
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Bioekonomiriksdagen 2018 – Hur förverkligar vi bioekonomin?

I mars 2017 hölls den första bioekonomiriksdagen någonsin. Nu är det dags igen, i Karlstad 21-22 mars. Ta chansen att påverka politiken redan i början av valåret, genom att delta.

Läs mer
flik
17
April
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forum för bioekonomi

Skogsindustrierna arrangerar Forum för bioekonomi på Münchenbryggeriet i Stockholm i samband med Skogsnäringsveckan. Där samlas 400 intressenter för att nätverka och samtala om bioekonomins möjligheter och utmaningar.

Läs mer