IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2017-09-29 - 2017-09-29

Klusterlunch i stålindustrimiljö i Munkfors

Den 29 september är det dags för klusterlunch igen. Den här gången dukas maten upp hos vårt medlemsföretag voestalpine Precision Strip i Munkfors.

Missa inte chansen till en härlig lunch i stålindustrimiljö. Ett perfekt tillfälle att lära sig mer om det stora företaget, äta gott och mingla med andra gäster. Direkt efter att lunchen avnjutits berättar Göran Jansson, managing director, om verksamheten. Besöket avslutas med en rundtur i fabriken.

Klusterluncherna är perfekta tillfällen till nätverkande med andra i branschen. Vi bjuder även in det lokala näringslivet för att du ska få ännu bättre förutsättningar att knyta nya kontakter.

Företaget i Munkfors ingår i världskoncernen voestalpine som består av 500 bolag utspridda i fem kontinenter med närmare 50000 anställda – varav cirka 290 arbetar i Munkfors. Deras stål är spritt världen över och finns i till exempel nålar, skalpeller, rakblad, stötdämpare, ventiler samt i pappers- och tryckeriindustrin.

Företaget har en lång historia och härstämmar bland annat från Uddeholmskoncernen som växte fram på 1600- och 1700-talet. 1990 gick Uddeholmskoncernen samman med österrikiska Böhler och sedan 2008 ägs de båda av voestalpine.

NÄR: 29 september, kl.12.00-14.00
PLATS: voestalpine Precision Strip AB, Stålvägen 8 Munkfors
KOSTNAD: 100 kr kontant eller faktura
ANMÄLAN: Görs här… senast senast den 26 september.
OBS! Ej avanmäld plats faktureras 100 kr

PROGRAM
12.00 Lunch och affärsmingel
12.30 Företagspresentation
13.00-13.30 Rundtur grupp 1-4, mingel grupp 5-8
13.30-14.00 Rundtur grupp 5-8, mingel grupp 1-4

 

Fler Evenemang

flik
20
November
Evenemang
Av: m-wangestam

Öppet seminarium om kommunal energirådgivning

Karlstads universitets institution för ingenjörs- och kemivetenskaper bjuder in till ett öppet seminarium där universitetsadjunkt Are Kjeang håller ett seminuarium med titeln: Kommunal energirådgivning – historisk utveckling och lärdomar inför framtiden.

Läs mer
flik
22
November
Evenemang
Av: m-wangestam

Workshop för ett klimatsmart Hammarö

Vill du vara med och utveckla Hammarö – den gröna ön – på ett klimatsmart och hållbart sätt? Vi bjuder in till en kreativ eftermiddag/kväll den 22 november. Vi sammanför representanter från kommunen, öns invånare, Stora Enso och andra företagare så att vi med förenade krafter kan arbeta fram nya idéer.

Läs mer
flik
23
November
Evenemang
Av: m-wangestam

Heldag med expertkunskap på PSC Seminar Day

Missa inte en heldag med föreläsningar på Karlstads univeritet. Nio experter och forskare från bland annat universitetet och RISE talar om det allra senaste inom förpackningar och bestrykning. I det späckade programmet ingår föreläsningar om Packaging evolution 3.0, UMV Coating Systems testbädd i Säffle – och mycket, mycket mer.

Läs mer
flik
7
December
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forskarvernissage

En unik inblick i de forskningsprojekt som bedrivs just nu inom det skogsindustriella området vid Karlstads universitet, kopplat till befintliga industriutmaningar.

Läs mer