IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
  • image-slider
2016-03-11 -

Klusterlunch hos DHL

Nu är det åter dags för klusterlunch. Årets första hålls hos DHL Freight Sweden AB som agerar värd. Så ta tillfället i akt och kom och lär dig mer om verksamheten, ät lunch, mingla med andra och se dig om hos DHL. Anmäl dig redan nu!

Fredagen den 11 mars går startskottet för årets klusterluncher. Då är DHL, logistikbolaget för hela världen, värdar. Kom och hör hur transportbranschen har förändrats och vilka utmaningar som finns framöver, ät lunch, mingla och se dig om.

Under klusterlunchen får du bland annat träffa Benny Johansson, Site Manager Karlstad, som kommer att berätta om verksamheten. Samt Maria Johansson Maltez, marknadsprojektledare som kommer att prata om DHLs sociala engagemang och deras samarbete med Vasaloppet och Erik Svensson, Field Sales Executive från DHL.

Vilka är DHL?
DHL är marknadsledande inom logistikbranschen, de erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. Med ett globalt nätverk som består av mer än 220 länder och territorier och med 315 000 medarbetare över hela världen erbjuds kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom. Allt för att på bästa sätt kunna tillgodose kundens behov av tjänster som täcker hela varuflödeskedjan. DHL tar sitt sociala ansvar genom att löpande arbeta med åtgärder för att minska klimatpåverkan och genom att bidra med katastrofhantering samt utbildning. DHL ingår i Deutsche Post DHL. 2013 hade koncernen en omsättning på mer än 55 miljarder euro.

Här kan du läsa mer om DHL…

NÄR: 11 mars, kl. 12.00-14.00
VART: DHL, Regnvindsgatan 8, 652 21 Karlstad
KOSTNAD: 100 kr medtas, betalning sker kontant
ANMÄLAN: Görs här… senast 8 mars kl 12.00

 

 

 

Fler Evenemang

flik
21
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Bioekonomiriksdagen 2018 – Hur förverkligar vi bioekonomin?

I mars 2017 hölls den första bioekonomiriksdagen någonsin. Nu är det dags igen, i Karlstad 21-22 mars. Ta chansen att påverka politiken redan i början av valåret, genom att delta.

Läs mer
flik
28
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Konferens om framtidens byggnadsmaterial - trä

Det finns idel fördelar med att bygga i trä. Inte minst för att minska klimatpåverkan. Trä binder koldioxid under hela sin livslängd och är det enda förnybara byggmaterialet vi har. Missa inte träbyggnadskonferensen Framtiden byggs i trä på Karlstad CCC den 28 mars.

Läs mer
flik
17
April
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forum för bioekonomi

Skogsindustrierna arrangerar Forum för bioekonomi på Münchenbryggeriet i Stockholm i samband med Skogsnäringsveckan. Där samlas 400 intressenter för att nätverka och samtala om bioekonomins möjligheter och utmaningar.

Läs mer
flik
24
April
Evenemang
Av: robert-rundberget

Grundutbildning (XLPM) för projektledare

Semcon arrangerar en utbildning där du lär dig grunderna i projektledning och att förstå vilka pusselbitar som måste finnas på plats för att du ska lyckas leda framgångsrika projekt.

Läs mer