IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
  • image-slider
2016-03-11 -

Klusterlunch hos DHL

Nu är det åter dags för klusterlunch. Årets första hålls hos DHL Freight Sweden AB som agerar värd. Så ta tillfället i akt och kom och lär dig mer om verksamheten, ät lunch, mingla med andra och se dig om hos DHL. Anmäl dig redan nu!

Fredagen den 11 mars går startskottet för årets klusterluncher. Då är DHL, logistikbolaget för hela världen, värdar. Kom och hör hur transportbranschen har förändrats och vilka utmaningar som finns framöver, ät lunch, mingla och se dig om.

Under klusterlunchen får du bland annat träffa Benny Johansson, Site Manager Karlstad, som kommer att berätta om verksamheten. Samt Maria Johansson Maltez, marknadsprojektledare som kommer att prata om DHLs sociala engagemang och deras samarbete med Vasaloppet och Erik Svensson, Field Sales Executive från DHL.

Vilka är DHL?
DHL är marknadsledande inom logistikbranschen, de erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. Med ett globalt nätverk som består av mer än 220 länder och territorier och med 315 000 medarbetare över hela världen erbjuds kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom. Allt för att på bästa sätt kunna tillgodose kundens behov av tjänster som täcker hela varuflödeskedjan. DHL tar sitt sociala ansvar genom att löpande arbeta med åtgärder för att minska klimatpåverkan och genom att bidra med katastrofhantering samt utbildning. DHL ingår i Deutsche Post DHL. 2013 hade koncernen en omsättning på mer än 55 miljarder euro.

Här kan du läsa mer om DHL…

NÄR: 11 mars, kl. 12.00-14.00
VART: DHL, Regnvindsgatan 8, 652 21 Karlstad
KOSTNAD: 100 kr medtas, betalning sker kontant
ANMÄLAN: Görs här… senast 8 mars kl 12.00

 

 

 

Fler Evenemang

flik
22
November
Evenemang
Av: m-wangestam

Workshop för ett klimatsmart Hammarö

Vill du vara med och utveckla Hammarö – den gröna ön – på ett klimatsmart och hållbart sätt? Vi bjuder in till en kreativ eftermiddag/kväll den 22 november. Vi sammanför representanter från kommunen, öns invånare, Stora Enso och andra företagare så att vi med förenade krafter kan arbeta fram nya idéer.

Läs mer
flik
23
November
Evenemang
Av: m-wangestam

Heldag med expertkunskap på PSC Seminar Day

Missa inte en heldag med föreläsningar på Karlstads univeritet. Nio experter och forskare från bland annat universitetet och RISE talar om det allra senaste inom förpackningar och bestrykning. I det späckade programmet ingår föreläsningar om Packaging evolution 3.0, UMV Coating Systems testbädd i Säffle – och mycket, mycket mer.

Läs mer
flik
7
December
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forskarvernissage

En unik inblick i de forskningsprojekt som bedrivs just nu inom det skogsindustriella området vid Karlstads universitet, kopplat till befintliga industriutmaningar.

Läs mer