IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2016-11-11 -

Klusterlunch hos Coldwater-Jocell

Den 11 november har du möjlighet att besöka och se dig om hos Coldwater-Jocell. De är då värd för våra omtyckta klusterluncher. Så kom och äta lunch, prata med andra besökare, få veta mer om Coldwater-Jocell och häng med på en rundtur i deras lokaler.

Coldwater-Jocell är ett innovativt företag som ägs av en ledande leverantör till pappersindustrin, Coldwater Seals, Inc. från Atlanta i USA. Coldwater är en internationell leverantör av förbrukningsvaror till pappersindustrin. Bland deras produkter finns bl a sugvalstätningar, ändtätningar och belastningsslangar samt avvattningselement i både plast, keramik och schaberklingor. Med sin sugvalstätning, som återfinns i pappersmaskiner, har de ungefär 50 procent av världsmarknaden. Samtliga produkter tillverkas och levereras från verksamheten i Kil, där de funnits sedan 80-talet.

Företaget har expanderat från en mindre lokalt verksam industri till att leverera produkter till många internationella företag och papperskoncerner.

Nu bjuder vi in till möjligheten att besöka företaget på plats i Kil. Så kom, ät lunch och lyssna på platschef Mats Lindström som berättar och visar dig runt på företaget.

Välkommen!

NÄR: Fredag 11 november, kl 12-14.30
VART: Kils Arena (möts där för lunch sedan går vi tillsammans till Coldwater-Jocell)
KOSTNAD: 100 kr kontant betalas på plats
ANMÄLAN: Görs här senast 8 november.

OBS! Ej avanmäld plats faktureras 100 kr.

Fler Evenemang

flik
22
August
Evenemang
Av: m-wangestam

Inspirationsresa till bioraffinaderiet Borregaard

Vi på Paper Province vill ta er med på en inspirations- och studieresa till den välkända industrikoncernen Borregaard i Sarpsborg i Norge. Den 22 augusti avgår en förhoppningsvis fullproppad buss från Karlstad.

Läs mer
flik
28
August
Evenemang
Av: m-wangestam

Restplatser på Brobygrafiska

Brobygrafiska i Sunne har lediga platser på den tvååriga yh-utbildningen Prepress- och trycktekniker förpackningsproduktion. YH-utbildningen ger dig kompetens att arbeta med problemlösning och förbättringsarbete i världens tredje största bransch.

Läs mer
flik
28
August
Evenemang
Av: m-wangestam

Platser kvar på Karlstads Teknikcenter

På Karlstads Teknikcenter (KTC) finns olika tekniska utbildningar samlade. Skolan har fortfarande utbildningsplatser kvar på tre tvåriga YH-utbildningar; processtekniker, anläggningskonstruktör med inriktning rör/mek och automationsingenjör med inriktning processteknik. Utbildningarna startar den 28 augusti.

Läs mer
flik
1
September
Evenemang
Av: m-wangestam

Klusterlunch på Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk vid Vättern

Nu är de här igen. Direkt efter semestern drar vi igång med de omtyckta klusterluncherna. Den här gången dukas maten upp på Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk. Missa inte chansen till en härlig lunch i bruksmiljö!

Läs mer