IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2016-11-11 -

Klusterlunch hos Coldwater-Jocell

Den 11 november har du möjlighet att besöka och se dig om hos Coldwater-Jocell. De är då värd för våra omtyckta klusterluncher. Så kom och äta lunch, prata med andra besökare, få veta mer om Coldwater-Jocell och häng med på en rundtur i deras lokaler.

Coldwater-Jocell är ett innovativt företag som ägs av en ledande leverantör till pappersindustrin, Coldwater Seals, Inc. från Atlanta i USA. Coldwater är en internationell leverantör av förbrukningsvaror till pappersindustrin. Bland deras produkter finns bl a sugvalstätningar, ändtätningar och belastningsslangar samt avvattningselement i både plast, keramik och schaberklingor. Med sin sugvalstätning, som återfinns i pappersmaskiner, har de ungefär 50 procent av världsmarknaden. Samtliga produkter tillverkas och levereras från verksamheten i Kil, där de funnits sedan 80-talet.

Företaget har expanderat från en mindre lokalt verksam industri till att leverera produkter till många internationella företag och papperskoncerner.

Nu bjuder vi in till möjligheten att besöka företaget på plats i Kil. Så kom, ät lunch och lyssna på platschef Mats Lindström som berättar och visar dig runt på företaget.

Välkommen!

NÄR: Fredag 11 november, kl 12-14.30
VART: Kils Arena (möts där för lunch sedan går vi tillsammans till Coldwater-Jocell)
KOSTNAD: 100 kr kontant betalas på plats
ANMÄLAN: Görs här senast 8 november.

OBS! Ej avanmäld plats faktureras 100 kr.

Fler Evenemang

flik
25
January
Evenemang
Av: robert-rundberget

Bioekonomi driver tillväxt - föreläsning på Företagssalongen

Paper Province vice vd, Paul Nemes inledningstalar under Företagssalongen om hur klustret arbetar i bioekonomisektorn för att skapa möjligheter och tillväxt genom att bland annat främja företags- produkt- och tjänsteutveckling.

Läs mer
flik
29
January
Evenemang
Av: robert-rundberget

The Engineer At The Service Of Archaeology

Institutionen för ingenjörs- och kemivetenskaper arrangerar med jämna mellanrum öppna föreläsningar. Här är årets första, med professor Benoit Haut från Université libre de Bruxelles.

Läs mer
flik
31
January
Evenemang
Av: m-wangestam

Framtidens Arvika byggs av skogen

Vill du vara med och utveckla Arvika på ett klimatsmart och hållbart sätt? Under en kreativ eftermiddag/kväll den 31 januari samlas vi för att spåna fram nya idéer. Alla förslag är välkomna.

Läs mer
flik
1
February
Evenemang
Av: robert-rundberget

Träffa högstadieungdomar på Yrkesmässan 2018

Hur väl lyckas du locka skolungdomar att bli intresserade av att arbeta på ditt företag? Yrkesmässan är en fantastisk möjlighet att visa upp din verksamhet och attrahera framtida medarbetare.

Läs mer