IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2016-11-11 -

Klusterlunch hos Coldwater-Jocell

Den 11 november har du möjlighet att besöka och se dig om hos Coldwater-Jocell. De är då värd för våra omtyckta klusterluncher. Så kom och äta lunch, prata med andra besökare, få veta mer om Coldwater-Jocell och häng med på en rundtur i deras lokaler.

Coldwater-Jocell är ett innovativt företag som ägs av en ledande leverantör till pappersindustrin, Coldwater Seals, Inc. från Atlanta i USA. Coldwater är en internationell leverantör av förbrukningsvaror till pappersindustrin. Bland deras produkter finns bl a sugvalstätningar, ändtätningar och belastningsslangar samt avvattningselement i både plast, keramik och schaberklingor. Med sin sugvalstätning, som återfinns i pappersmaskiner, har de ungefär 50 procent av världsmarknaden. Samtliga produkter tillverkas och levereras från verksamheten i Kil, där de funnits sedan 80-talet.

Företaget har expanderat från en mindre lokalt verksam industri till att leverera produkter till många internationella företag och papperskoncerner.

Nu bjuder vi in till möjligheten att besöka företaget på plats i Kil. Så kom, ät lunch och lyssna på platschef Mats Lindström som berättar och visar dig runt på företaget.

Välkommen!

NÄR: Fredag 11 november, kl 12-14.30
VART: Kils Arena (möts där för lunch sedan går vi tillsammans till Coldwater-Jocell)
KOSTNAD: 100 kr kontant betalas på plats
ANMÄLAN: Görs här senast 8 november.

OBS! Ej avanmäld plats faktureras 100 kr.

Fler Evenemang

flik
23
October
Evenemang
Av: m-wangestam

Intressanta kurser hos The Packaging Greenhouse

The Packaging Greenhouse arrangerar ett flertal kurser som är skräddarsydda för skogs- och massaindustrin. De erbjuder allt från traditionell handledarledd undervisning till arbetsplatsanpassad träning.

Läs mer
flik
9
November
Evenemang
Av: robert-rundberget

Papermakers Night på Karlstad CCC

Nätverka med branschkollegor och inspireras tillsammans av spännande talare, kultur, god mat och mingel under Papermakers Night. Denna gång i Lars Lerin-salen på Karlstad CCC.

Läs mer
flik
23
November
Evenemang
Av: m-wangestam

Heldag med expertkunskap på PCS Seminar Day

Missa inte en heldag med föreläsningar på Karlstads univeritet. Nio experter och forskare från bland annat universitetet och RISE talar om det allra senaste inom förpackningar och bestrykning. I det späckade programmet ingår föreläsningar om Packaging evolution 3.0, UMV Coating Systems testbädd i Säffle – och mycket, mycket mer.

Läs mer
flik
7
December
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forskarvernissage

En unik inblick i de forskningsprojekt som bedrivs just nu inom det skogsindustriella området vid Karlstads universitet, kopplat till befintliga industriutmaningar.

Läs mer