IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2017-10-23 - 2017-11-27

Intressanta kurser hos The Packaging Greenhouse

The Packaging Greenhouse arrangerar ett flertal kurser som är skräddarsydda för skogs- och massaindustrin. De erbjuder allt från traditionell handledarledd undervisning till arbetsplatsanpassad träning.

Här är exempel på några av The Packaging Greenhouse utbildningar. För mer information och anmälan läs mer här. 

23 oktober. Mäldkemi för ingenjörer i Karlstad. Tredagarskurs med syfte att ge deltagarna verktyg och kunskaper som direkt kan omsättas i verkligheten inom optimering och utvecklingsarbete kopplat till kemi.

24 oktober. Bestrykning av papper och kartong. En tredagarskurs som hålls i Säffle. En pilotmaskin används för ökad förståelse om bestrykningsprocessen.

21 november. Banmekanik. Tredagarskurs i Stockholm som ger kunskap om banmekanik inom produktion och konvertering. Ger analystiskt och flödesmässigt tänkande för problemlösning i processer.

27 november. Grundkurs papper- och kartongteknik. Femdagarskurs i Karlstad som ger deltagarna praktiska och teoretiska grundkunskaper inom papperstillverkning.

Fler Evenemang

flik
25
January
Evenemang
Av: robert-rundberget

Bioekonomi driver tillväxt - föreläsning på Företagssalongen

Paper Province vice vd, Paul Nemes inledningstalar under Företagssalongen om hur klustret arbetar i bioekonomisektorn för att skapa möjligheter och tillväxt genom att bland annat främja företags- produkt- och tjänsteutveckling.

Läs mer
flik
29
January
Evenemang
Av: robert-rundberget

The Engineer At The Service Of Archaeology

Institutionen för ingenjörs- och kemivetenskaper arrangerar med jämna mellanrum öppna föreläsningar. Här är årets första, med professor Benoit Haut från Université libre de Bruxelles.

Läs mer
flik
31
January
Evenemang
Av: m-wangestam

Framtidens Arvika byggs av skogen

Vill du vara med och utveckla Arvika på ett klimatsmart och hållbart sätt? Under en kreativ eftermiddag/kväll den 31 januari samlas vi för att spåna fram nya idéer. Alla förslag är välkomna.

Läs mer
flik
1
February
Evenemang
Av: robert-rundberget

Träffa högstadieungdomar på Yrkesmässan 2018

Hur väl lyckas du locka skolungdomar att bli intresserade av att arbeta på ditt företag? Yrkesmässan är en fantastisk möjlighet att visa upp din verksamhet och attrahera framtida medarbetare.

Läs mer