IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
  • image-slider
2016-01-29 -

Inova bjuder in till entreprenörsträff

Inovas Entreprenörsträff är ett kreativt forum där idéer korsas och får möjlighet att växa. Under en eftermiddag på Innovation Park i Karlstad skapas en unik möjlighet att både låta sig inspireras och samtidigt inspirera andra. Under dagen bjuds det bland annat liverapportering, kommunikationstips och smårätter.

Det är genom mötet som idéer tar fart. Inovas Entreprenörsträff är ett kreativt forum där idéer korsas och får möjlighet att växa. Under en eftermiddag på Innovation Park i Karlstad skapar vi tillsammans en unik möjlighet att både låta oss inspireras och inspirera andra – och samtidigt ha kul!

Kom och ta del av entreprenörers olika resor, möt Inovas tidigare och nuvarande inkubatorföretag och ät mat som du aldrig smakat den förut. Med oss har vi ingen mindre än Lisa Lindström. Lisa är grundare och vd för den framgångsrika designbyrån Doberman AB, med kontor i Stockholm, Berlin och New York. Lisa ingår även i Stefan Löfvéns industrikanslergrupp, med uppdrag att ”nyindustrialisera” Sverige och hon är en mycket uppskattad föreläsare.

Program

14.00 – Incheckning i ny tappning.

Liverapportering – Hör Inovaföretag, Drivhusföretag och andra intressanta personer intervjuas och ta del av deras pågående resa som entreprenörer och företagare.
Smaka på hur film, träning och lek kan utveckla din kommunikation och få dig att nå dina mål.
Smårätter som du aldrig tidigare ätit dem. Du bjuds bland annat på ”Ingen rök utan eld” och ”Soppa med gaffel”.
” Våga lita på kunden för att lyckas” – Lisa Lindström, grundare och vd på Doberman.
18.30 – Åres Alumniföretag utses.
Minglet fortsätter.

Tid: 14.00, 29 januari
Plats: Karlstad Innovation park,
Sommargatan 101 A, 656 37 Karlstad
Pris: 395 SEK

Anmälan görs här…

 

 

Fler Evenemang

flik
22
August
Evenemang
Av: m-wangestam

Inspirationsresa till bioraffinaderiet Borregaard

Vi på Paper Province vill ta er med på en inspirations- och studieresa till den välkända industrikoncernen Borregaard i Sarpsborg i Norge. Den 22 augusti avgår en förhoppningsvis fullproppad buss från Karlstad.

Läs mer
flik
28
August
Evenemang
Av: m-wangestam

Restplatser på Brobygrafiska

Brobygrafiska i Sunne har lediga platser på den tvååriga yh-utbildningen Prepress- och trycktekniker förpackningsproduktion. YH-utbildningen ger dig kompetens att arbeta med problemlösning och förbättringsarbete i världens tredje största bransch.

Läs mer
flik
28
August
Evenemang
Av: m-wangestam

Platser kvar på Karlstads Teknikcenter

På Karlstads Teknikcenter (KTC) finns olika tekniska utbildningar samlade. Skolan har fortfarande utbildningsplatser kvar på tre tvåriga YH-utbildningar; processtekniker, anläggningskonstruktör med inriktning rör/mek och automationsingenjör med inriktning processteknik. Utbildningarna startar den 28 augusti.

Läs mer
flik
1
September
Evenemang
Av: m-wangestam

Klusterlunch på Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk vid Vättern

Nu är de här igen. Direkt efter semestern drar vi igång med de omtyckta klusterluncherna. Den här gången dukas maten upp på Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk. Missa inte chansen till en härlig lunch i bruksmiljö!

Läs mer