IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
  • image-slider
2015-11-20 -

Hur kan vi bli bättre i våra projekt?

Undersökningar visar att användandet av en projektmetodik sparar mycket tid och pengar. Kom till Stadshotellet i Karlstad på frukost och ta del av Semcons bästa tips för att nå framgång i projekt.

Vårt medlemsföretag Semcon arrangerar detta frukostseminarium där du får inspiration till ditt dagliga arbete samtidigt som du har tillfälle att nätverka med andra som är intresserade av projektarbete.

Semcon i Karlstad utvecklar och levererar projektmetodiken XLPM, som används av många företag, kommuner och statliga myndigheter.

Tid: Fredag 20 november, kl 7.45-10.00
Plats: Stadshotellet i Karlstad

Anmäl dig här…

Fler Evenemang

flik
19
December
Evenemang
Av: m-wangestam

Skogsriket Värmland arrangerar konferens

Skogsriket Värmland bjuder in till konferens i Karlstad för att sprida kunskap och inspiration om skogen som en tillgång för länets utveckling. Skogsriket Värmland är ett samarbete mellan Skogsstyrelsen och Länsstyrelsen Värmland.

Läs mer
flik
31
January
Evenemang
Av: m-wangestam

Framtidens Arvika byggs av skogen

Vill du vara med och utveckla Arvika på ett klimatsmart och hållbart sätt? Under en kreativ eftermiddag/kväll den 31 januari samlas vi för att spåna fram nya idéer. Alla förslag är välkomna.

Läs mer
flik
21
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Bioekonomiriksdagen närmar sig – Hur förverkligar vi bioekonomin?

I mars 2017 hölls den första bioekonomiriksdagen någonsin. Nu är det dags igen. Den här gången i Karlstad, den 21-22 mars.

Läs mer