IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
  • image-slider
2015-11-20 -

Hur kan vi bli bättre i våra projekt?

Undersökningar visar att användandet av en projektmetodik sparar mycket tid och pengar. Kom till Stadshotellet i Karlstad på frukost och ta del av Semcons bästa tips för att nå framgång i projekt.

Vårt medlemsföretag Semcon arrangerar detta frukostseminarium där du får inspiration till ditt dagliga arbete samtidigt som du har tillfälle att nätverka med andra som är intresserade av projektarbete.

Semcon i Karlstad utvecklar och levererar projektmetodiken XLPM, som används av många företag, kommuner och statliga myndigheter.

Tid: Fredag 20 november, kl 7.45-10.00
Plats: Stadshotellet i Karlstad

Anmäl dig här…

Fler Evenemang

flik
22
September
Evenemang
Av: robert-rundberget

Hållbara affärer = lönsammare affärer

Välkommen till en förmiddag om hur du maximerar företagets konkurrenskraft och lönsamhet genom att arbeta hållbart. Få massor av konkreta tips och verkliga exempel med företag som lyckats öka sin konkurrenskraft med hjälp av hållbarhetsarbete.

Läs mer
flik
25
September
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forskarseminarium om "The Influence of Dissolved Lignin In The First Part Of The Pulp Fibre Line"

Karlstads universitets institution för ingenjörs- och kemivetenskaper bjuder in till ett öppet seminarium, där doktoranden Caroline Wilke presenterar sin forskning.

Läs mer
flik
29
September
Evenemang
Av: m-wangestam

Klusterlunch i stålindustrimiljö i Munkfors

Den 29 september är det dags för klusterlunch igen. Den här gången dukas maten upp hos vårt medlemsföretag voestalpine Precision Strip i Munkfors.

Läs mer
flik
12
October
Evenemang
Av: robert-rundberget

Automation Summit 2017

Vi tipsar om evenemanget Automation Summit i Västerås den 12 oktober, där exempelvis närings- och innovationsminister Mikael Damberg talar.

Läs mer