IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2015-02-18 -

Hotspot

Hotspot är Karlstads universitets jobbmässa, en av Sveriges största för studenter. Den 18 februari samlas för 17:e året i rad ett 100-tal företagare, från såväl Sverige som Norge, för att möta morgondagens arbetskraft, universitetets studenter.

För dig som student är Hotspotdagen den perfekta chansen att knyta de viktiga kontakterna med arbetslivet. Samtliga utställare erbjuder antingen anställning, ex-jobb, praktikplats eller sommarjobb och kommer hit för att träffa dig som student. Ge ditt framtida drömjobb möjligheten att få upp ögonen för dig redan nu; besök Hotspotdagen 2015.

DETALJER

VAR: Karlstads universitet, idrottshallen och hus 21.
MER INFO: http://hotspot.kau.se/home.php

Fler Evenemang

flik
25
January
Evenemang
Av: robert-rundberget

Bioekonomi driver tillväxt - föreläsning på Företagssalongen

Paper Province vice vd, Paul Nemes inledningstalar under Företagssalongen om hur klustret arbetar i bioekonomisektorn för att skapa möjligheter och tillväxt genom att bland annat främja företags- produkt- och tjänsteutveckling.

Läs mer
flik
29
January
Evenemang
Av: robert-rundberget

The Engineer At The Service Of Archaeology

Institutionen för ingenjörs- och kemivetenskaper arrangerar med jämna mellanrum öppna föreläsningar. Här är årets första, med professor Benoit Haut från Université libre de Bruxelles.

Läs mer
flik
31
January
Evenemang
Av: m-wangestam

Framtidens Arvika byggs av skogen

Vill du vara med och utveckla Arvika på ett klimatsmart och hållbart sätt? Under en kreativ eftermiddag/kväll den 31 januari samlas vi för att spåna fram nya idéer. Alla förslag är välkomna.

Läs mer
flik
1
February
Evenemang
Av: robert-rundberget

Träffa högstadieungdomar på Yrkesmässan 2018

Hur väl lyckas du locka skolungdomar att bli intresserade av att arbeta på ditt företag? Yrkesmässan är en fantastisk möjlighet att visa upp din verksamhet och attrahera framtida medarbetare.

Läs mer