IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2015-02-18 -

Hotspot

Hotspot är Karlstads universitets jobbmässa, en av Sveriges största för studenter. Den 18 februari samlas för 17:e året i rad ett 100-tal företagare, från såväl Sverige som Norge, för att möta morgondagens arbetskraft, universitetets studenter.

För dig som student är Hotspotdagen den perfekta chansen att knyta de viktiga kontakterna med arbetslivet. Samtliga utställare erbjuder antingen anställning, ex-jobb, praktikplats eller sommarjobb och kommer hit för att träffa dig som student. Ge ditt framtida drömjobb möjligheten att få upp ögonen för dig redan nu; besök Hotspotdagen 2015.

DETALJER

VAR: Karlstads universitet, idrottshallen och hus 21.
MER INFO: http://hotspot.kau.se/home.php

Fler Evenemang

flik
23
October
Evenemang
Av: m-wangestam

Intressanta kurser hos The Packaging Greenhouse

The Packaging Greenhouse arrangerar ett flertal kurser som är skräddarsydda för skogs- och massaindustrin. De erbjuder allt från traditionell handledarledd undervisning till arbetsplatsanpassad träning.

Läs mer
flik
9
November
Evenemang
Av: robert-rundberget

Papermakers Night på Karlstad CCC

Nätverka med branschkollegor och inspireras tillsammans av spännande talare, kultur, god mat och mingel under Papermakers Night. Denna gång i Lars Lerin-salen på Karlstad CCC.

Läs mer
flik
23
November
Evenemang
Av: m-wangestam

Heldag med expertkunskap på PCS Seminar Day

Missa inte en heldag med föreläsningar på Karlstads univeritet. Nio experter och forskare från bland annat universitetet och RISE talar om det allra senaste inom förpackningar och bestrykning. I det späckade programmet ingår föreläsningar om Packaging evolution 3.0, UMV Coating Systems testbädd i Säffle – och mycket, mycket mer.

Läs mer
flik
7
December
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forskarvernissage

En unik inblick i de forskningsprojekt som bedrivs just nu inom det skogsindustriella området vid Karlstads universitet, kopplat till befintliga industriutmaningar.

Läs mer