IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
  • image-slider
2016-02-17 -

Hotspot 2016

Den 17 februari är det dags för årets Hotspot,  Karlstads universitets jobbmässa som är en av Sveriges största för studenter. Paper Province är en av närmare 100 utställare som kommer att finnas på plats.

Hotspot är en mässa som arrangeras av studenter, för studenter. Den erbjuder den perfekta chansen att knyta viktiga kontakter med potentiellt framtida arbetsgivare. varje år deltar omkring 100 företag som är ivriga att knyta kontakter och hitta kompetent arbetskraft.

Paper Povince, som medfinansierar mässan, kommer att finnas på plats tillsammans med flera av våra drygt 100 medlemsföretag. Bland annat Cowi, BillerudKorsnäs, Etteplan, Nordic Paper, Stora Enso, Semcon, Sweco, TetraPak och ÅF. Så ta tillfället i akt, kom och träffa oss och alla andra utställare.

Vill du ställa ut?
Vill du och ditt företag vara med på mässan? Skynda då att boka en monter här. Sista anmälningsdag är den 17 januari.

Tid: kl: 9.30-15.00, 17 februari
Plats: Biblioteket, Selma Caféet, Aula foajén samt i och runt Transformum.

 

 

Fler Evenemang

flik
19
December
Evenemang
Av: m-wangestam

Skogsriket Värmland arrangerar konferens

Skogsriket Värmland bjuder in till konferens i Karlstad för att sprida kunskap och inspiration om skogen som en tillgång för länets utveckling. Skogsriket Värmland är ett samarbete mellan Skogsstyrelsen och Länsstyrelsen Värmland.

Läs mer
flik
31
January
Evenemang
Av: m-wangestam

Framtidens Arvika byggs av skogen

Vill du vara med och utveckla Arvika på ett klimatsmart och hållbart sätt? Under en kreativ eftermiddag/kväll den 31 januari samlas vi för att spåna fram nya idéer. Alla förslag är välkomna.

Läs mer
flik
21
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Bioekonomiriksdagen närmar sig – Hur förverkligar vi bioekonomin?

I mars 2017 hölls den första bioekonomiriksdagen någonsin. Nu är det dags igen. Den här gången i Karlstad, den 21-22 mars.

Läs mer