IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
  • image-slider
2016-02-17 -

Hotspot 2016

Den 17 februari är det dags för årets Hotspot,  Karlstads universitets jobbmässa som är en av Sveriges största för studenter. Paper Province är en av närmare 100 utställare som kommer att finnas på plats.

Hotspot är en mässa som arrangeras av studenter, för studenter. Den erbjuder den perfekta chansen att knyta viktiga kontakter med potentiellt framtida arbetsgivare. varje år deltar omkring 100 företag som är ivriga att knyta kontakter och hitta kompetent arbetskraft.

Paper Povince, som medfinansierar mässan, kommer att finnas på plats tillsammans med flera av våra drygt 100 medlemsföretag. Bland annat Cowi, BillerudKorsnäs, Etteplan, Nordic Paper, Stora Enso, Semcon, Sweco, TetraPak och ÅF. Så ta tillfället i akt, kom och träffa oss och alla andra utställare.

Vill du ställa ut?
Vill du och ditt företag vara med på mässan? Skynda då att boka en monter här. Sista anmälningsdag är den 17 januari.

Tid: kl: 9.30-15.00, 17 februari
Plats: Biblioteket, Selma Caféet, Aula foajén samt i och runt Transformum.

 

 

Fler Evenemang

flik
22
September
Evenemang
Av: robert-rundberget

Hållbara affärer = lönsammare affärer

Välkommen till en förmiddag om hur du maximerar företagets konkurrenskraft och lönsamhet genom att arbeta hållbart. Få massor av konkreta tips och verkliga exempel med företag som lyckats öka sin konkurrenskraft med hjälp av hållbarhetsarbete.

Läs mer
flik
25
September
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forskarseminarium om "The Influence of Dissolved Lignin In The First Part Of The Pulp Fibre Line"

Karlstads universitets institution för ingenjörs- och kemivetenskaper bjuder in till ett öppet seminarium, där doktoranden Caroline Wilke presenterar sin forskning.

Läs mer
flik
29
September
Evenemang
Av: m-wangestam

Klusterlunch i stålindustrimiljö i Munkfors

Den 29 september är det dags för klusterlunch igen. Den här gången dukas maten upp hos vårt medlemsföretag voestalpine Precision Strip i Munkfors.

Läs mer
flik
12
October
Evenemang
Av: robert-rundberget

Automation Summit 2017

Vi tipsar om evenemanget Automation Summit i Västerås den 12 oktober, där exempelvis närings- och innovationsminister Mikael Damberg talar.

Läs mer