IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2017-01-17 -

Frukostseminarie Framtidens material

”Böjbart glas, liquidmetal, agion, microlattice, stål som kan flyga. Framtidens material ser ut som förr – men är också radikalt annorlunda. Vilken plats kan Sverige ta i kapplöpningen mot framtidens superdesignade och cirkulära material?”  

2017-01-17 Arrangerar IUC / Stål & Verkstad tillsammans med Swerea ett mycket spännande seminarie som bygger på rapporten Framtidens material, framtagen av Swerea och Karios future.
Rapporten presenteras av Swereas VD, Göran Carlsson; seminariet är kostnadsfritt och öppet för allmänheten, så sprid detta till alla som kan tänkas vara intresserade.

Program
07.30 Frukost serveras.
08.00 Mattias Säfström, IUC/Stål & Verkstad, hälsar välkommen.
08.10 Göran Carlsson, Swerea, presenterar Framtidens material.

Datum
2017-01-17 07:30 till 09:00

Sista anmälningsdatum
2017-01-13

Plats
Karlstad Innovation park (Stora salen), Sommargatan 101 A, Karlstad

Pris
Kostnadsfritt

Typ
Seminarium

Länk till mer info samt anmälan:
http://www.swerea.se/kalender/framtidens-material-bade-guld-och-grona-skogar-karlstad

 

Fler Evenemang

flik
22
August
Evenemang
Av: m-wangestam

Inspirationsresa till bioraffinaderiet Borregaard

Vi på Paper Province vill ta er med på en inspirations- och studieresa till den välkända industrikoncernen Borregaard i Sarpsborg i Norge. Den 22 augusti avgår en förhoppningsvis fullproppad buss från Karlstad.

Läs mer
flik
28
August
Evenemang
Av: m-wangestam

Restplatser på Brobygrafiska

Brobygrafiska i Sunne har lediga platser på den tvååriga yh-utbildningen Prepress- och trycktekniker förpackningsproduktion. YH-utbildningen ger dig kompetens att arbeta med problemlösning och förbättringsarbete i världens tredje största bransch.

Läs mer
flik
28
August
Evenemang
Av: m-wangestam

Platser kvar på Karlstads Teknikcenter

På Karlstads Teknikcenter (KTC) finns olika tekniska utbildningar samlade. Skolan har fortfarande utbildningsplatser kvar på tre tvåriga YH-utbildningar; processtekniker, anläggningskonstruktör med inriktning rör/mek och automationsingenjör med inriktning processteknik. Utbildningarna startar den 28 augusti.

Läs mer
flik
1
September
Evenemang
Av: m-wangestam

Klusterlunch på Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk vid Vättern

Nu är de här igen. Direkt efter semestern drar vi igång med de omtyckta klusterluncherna. Den här gången dukas maten upp på Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk. Missa inte chansen till en härlig lunch i bruksmiljö!

Läs mer