IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2015-10-07 -

Följ med på arbetsmarknadsdag

Under vecka 41 arrangerar Arbetsförmedlingen en industrivecka i Karlstad. Onsdagen den 7  oktober finns Paper Province och några av våra medlemsföretag på plats, bland annat Stora Enso och BillerudKorsnäs Gruvön. Är du medlem och har rekryteringsbehov, följ då med!

Under måndag-torsdag v.41 håller Arbetsförmedlingen i Karlstad en industrivecka. Varje dag kommer att innehålla olika workshops, ge information o arbetsmarknadens utbildningskrav inom olika industriyrken och förse besökarna med möjlighet att träffa många olika företag samt rekryteringsföretag. Det är ett perfekt tillfälle för arbetssökande inom industri och företagen att knyta värdefulla kontakter.

Paper Province kommer att finnas på plats den 7 oktober. Som medlemsföretag välkomnar vi er att följa med. Ta chansen att träffa potentiell framtida arbetstagare.

När industriveckan arrangerades förra året kom närmare 1 100 besökare. Så missa inte ett gyllene tillfälle att knyta nya kontakter och ta tempen på de arbetssökande. Kanske finns den kompetens ni söker på plats!

Vill du med?

I så fall ska du kontakta Louise Larsson innan den 29 september:

l.larsson@paperprovince.com
070-270 08 83

 

 

 

 

 

Fler Evenemang

flik
25
January
Evenemang
Av: robert-rundberget

Bioekonomi driver tillväxt - föreläsning på Företagssalongen

Paper Province vice vd, Paul Nemes inledningstalar under Företagssalongen om hur klustret arbetar i bioekonomisektorn för att skapa möjligheter och tillväxt genom att bland annat främja företags- produkt- och tjänsteutveckling.

Läs mer
flik
29
January
Evenemang
Av: robert-rundberget

The Engineer At The Service Of Archaeology

Institutionen för ingenjörs- och kemivetenskaper arrangerar med jämna mellanrum öppna föreläsningar. Här är årets första, med professor Benoit Haut från Université libre de Bruxelles.

Läs mer
flik
31
January
Evenemang
Av: m-wangestam

Framtidens Arvika byggs av skogen

Vill du vara med och utveckla Arvika på ett klimatsmart och hållbart sätt? Under en kreativ eftermiddag/kväll den 31 januari samlas vi för att spåna fram nya idéer. Alla förslag är välkomna.

Läs mer
flik
1
February
Evenemang
Av: robert-rundberget

Träffa högstadieungdomar på Yrkesmässan 2018

Hur väl lyckas du locka skolungdomar att bli intresserade av att arbeta på ditt företag? Yrkesmässan är en fantastisk möjlighet att visa upp din verksamhet och attrahera framtida medarbetare.

Läs mer