IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2015-10-07 -

Följ med på arbetsmarknadsdag

Under vecka 41 arrangerar Arbetsförmedlingen en industrivecka i Karlstad. Onsdagen den 7  oktober finns Paper Province och några av våra medlemsföretag på plats, bland annat Stora Enso och BillerudKorsnäs Gruvön. Är du medlem och har rekryteringsbehov, följ då med!

Under måndag-torsdag v.41 håller Arbetsförmedlingen i Karlstad en industrivecka. Varje dag kommer att innehålla olika workshops, ge information o arbetsmarknadens utbildningskrav inom olika industriyrken och förse besökarna med möjlighet att träffa många olika företag samt rekryteringsföretag. Det är ett perfekt tillfälle för arbetssökande inom industri och företagen att knyta värdefulla kontakter.

Paper Province kommer att finnas på plats den 7 oktober. Som medlemsföretag välkomnar vi er att följa med. Ta chansen att träffa potentiell framtida arbetstagare.

När industriveckan arrangerades förra året kom närmare 1 100 besökare. Så missa inte ett gyllene tillfälle att knyta nya kontakter och ta tempen på de arbetssökande. Kanske finns den kompetens ni söker på plats!

Vill du med?

I så fall ska du kontakta Louise Larsson innan den 29 september:

l.larsson@paperprovince.com
070-270 08 83

 

 

 

 

 

Fler Evenemang

flik
23
October
Evenemang
Av: m-wangestam

Intressanta kurser hos The Packaging Greenhouse

The Packaging Greenhouse arrangerar ett flertal kurser som är skräddarsydda för skogs- och massaindustrin. De erbjuder allt från traditionell handledarledd undervisning till arbetsplatsanpassad träning.

Läs mer
flik
9
November
Evenemang
Av: robert-rundberget

Papermakers Night på Karlstad CCC

Nätverka med branschkollegor och inspireras tillsammans av spännande talare, kultur, god mat och mingel under Papermakers Night. Denna gång i Lars Lerin-salen på Karlstad CCC.

Läs mer
flik
23
November
Evenemang
Av: m-wangestam

Heldag med expertkunskap på PCS Seminar Day

Missa inte en heldag med föreläsningar på Karlstads univeritet. Nio experter och forskare från bland annat universitetet och RISE talar om det allra senaste inom förpackningar och bestrykning. I det späckade programmet ingår föreläsningar om Packaging evolution 3.0, UMV Coating Systems testbädd i Säffle – och mycket, mycket mer.

Läs mer
flik
7
December
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forskarvernissage

En unik inblick i de forskningsprojekt som bedrivs just nu inom det skogsindustriella området vid Karlstads universitet, kopplat till befintliga industriutmaningar.

Läs mer