IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2016-08-30 - 2016-09-01

Flexoforum kombinerar teknologi, marknadsfrågor, ledarskap och underhållning

Mellan den 30 augusti och 1 september arrangeras Flexoforum i Sunne. Det är forumet för dig som arbetar i eller med koppling till den flexografiska branschen. I det fullspäckade programmet finns mängder av intressanta föredrag samt möjlighet till mingel och nätverkande.

Tisdagen den 30 augusti inleds med en golfturnering för deltagarna. De som vill har då möjlighet att under avslappnade former kavla upp ärmarna och ta en runda på golfbanan och samtidigt bekanta sig mer med andra inom branschen. På kvällen bär det av till Selma Spa.

På onsdagen är det dags för workshop och föredrag. Bland föreläsarna finns bland annat Jan Eisby från Vetaphone som kommer att prata om “Removing the black magic from Corona”, Jonas Andersson från PrimeBlade som ska tala om ”Nano Plus, the next step” och Sofia Kacim från Communications Consultant som berätar om “How to attract generation why (Y)”. Under dagen finns även utställare på plats. Kvällen avslutas med middag och underhållning.

Flexoforum avslutas under torsdagen, den 1 september, med fler föredrag. Du har även möjlighet att besöka Miller Graphics och Brobygrafiska.

Flexoforum bjuder alltså på tre dagar fulla av insikter från branschen, intressanta frågeställningar, affärsmingel och underhållning.

Under forumet har du möjlighet att träffa representanter från 3M, BillerudKorsnäs, Broby Grafiska, Böttcher, Convertec/Uteco, DuPont, Enigraf, Esko, Flexo Wash, Flint Group Flexographic Products, Glunz & Jensen, Grafisk Rotationsteknik/W&H, KBA-Flexotechnica, Lohmann Tape, Miller Graphics, nord emballage, Paper Province, PrimeBlade, Sandon Global, Scapa, Siegwerk Ink, Stjärnstans, Tesa Nordic, Webtech/Comexi, Vetaphone and X-Rite/Pantone.

Bakom arrangemanget står Miller Graphics.

När: 30 augusti – 1 september
Vart: Sunne
Anmälan: Görs här senast den 5 augusti.
Kostnad: 1 890 kr

Vill du veta mer om dagen. Läs då mer om Flexoforum 2016 här…

 

Fler Evenemang

flik
25
January
Evenemang
Av: robert-rundberget

Bioekonomi driver tillväxt - föreläsning på Företagssalongen

Paper Province vice vd, Paul Nemes inledningstalar under Företagssalongen om hur klustret arbetar i bioekonomisektorn för att skapa möjligheter och tillväxt genom att bland annat främja företags- produkt- och tjänsteutveckling.

Läs mer
flik
29
January
Evenemang
Av: robert-rundberget

The Engineer At The Service Of Archaeology

Institutionen för ingenjörs- och kemivetenskaper arrangerar med jämna mellanrum öppna föreläsningar. Här är årets första, med professor Benoit Haut från Université libre de Bruxelles.

Läs mer
flik
31
January
Evenemang
Av: m-wangestam

Framtidens Arvika byggs av skogen

Vill du vara med och utveckla Arvika på ett klimatsmart och hållbart sätt? Under en kreativ eftermiddag/kväll den 31 januari samlas vi för att spåna fram nya idéer. Alla förslag är välkomna.

Läs mer
flik
1
February
Evenemang
Av: robert-rundberget

Träffa högstadieungdomar på Yrkesmässan 2018

Hur väl lyckas du locka skolungdomar att bli intresserade av att arbeta på ditt företag? Yrkesmässan är en fantastisk möjlighet att visa upp din verksamhet och attrahera framtida medarbetare.

Läs mer