IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2017-04-12 -

Finns det ett liv efter gymnasiet?

Om du redan vet vad du vill arbeta med i framtiden kan du sluta läsa direkt. Det här är inte ett evenemang för dig. Men är du det minsta osäker över ditt framtida yrkesval har du all anledning att komma på vårt karriär-jam. Vi lovar att du kommer upptäcka yrken du inte kände till och att du träffar intressanta personer som gärna berättar vad de gör under en arbetsdag.

DET ÄR DITT LIV…

Vi kan inte hjälpa dig fatta besluten. Men vi kan visa dig spännande yrken och karriärvägar du vanligtvis inte stöter på i din vardag. Du kommer upptäcka varför operatörer tjänar så bra och hur det kommer sig att det är viktigare att kunna samarbeta än att vara ett mattegeni. Med den här nya kunskapen blir det enklare för dig att förstå ifall ett visst yrke passar dig och dina intressen. Vem vet, kanske hittar du till och med ditt drömjobb.

För att det ska bli trevlig stämning bjuder vi dessutom på lite god mat och livemusik.

HOPPLA, EN LITEN FILM!

Evenemanget är kostnadsfritt, men för att vi ska veta hur mycket mat vi ska förbereda så måste du anmäla dig genom att klicka på knappen under och fylla i dina uppgifter.

Anmäl dig här…

PROGRAM:

16.00 arrangemanget startar
16.20 Livemusik med popbandet Juni.
16:30 korta presentationer från olika yrkeskategorier
17:30 Mat och mingel
18.30 Livemusik med popbandet Juni.
19.00 arrangemanget avslutas

Karriär-Jam genomförs i samarbete med Yrkeshögskolan i Karlstad

FAKTA:

Tid: 12 april kl 16-19
Plats: UNO, Karlstad
Pris: Kostnadsfritt

Fler Evenemang

flik
23
October
Evenemang
Av: m-wangestam

Intressanta kurser hos The Packaging Greenhouse

The Packaging Greenhouse arrangerar ett flertal kurser som är skräddarsydda för skogs- och massaindustrin. De erbjuder allt från traditionell handledarledd undervisning till arbetsplatsanpassad träning.

Läs mer
flik
9
November
Evenemang
Av: robert-rundberget

Papermakers Night på Karlstad CCC

Nätverka med branschkollegor och inspireras tillsammans av spännande talare, kultur, god mat och mingel under Papermakers Night. Denna gång i Lars Lerin-salen på Karlstad CCC.

Läs mer
flik
23
November
Evenemang
Av: m-wangestam

Heldag med expertkunskap på PCS Seminar Day

Missa inte en heldag med föreläsningar på Karlstads univeritet. Nio experter och forskare från bland annat universitetet och RISE talar om det allra senaste inom förpackningar och bestrykning. I det späckade programmet ingår föreläsningar om Packaging evolution 3.0, UMV Coating Systems testbädd i Säffle – och mycket, mycket mer.

Läs mer
flik
7
December
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forskarvernissage

En unik inblick i de forskningsprojekt som bedrivs just nu inom det skogsindustriella området vid Karlstads universitet, kopplat till befintliga industriutmaningar.

Läs mer