IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2017-04-12 -

Finns det ett liv efter gymnasiet?

Om du redan vet vad du vill arbeta med i framtiden kan du sluta läsa direkt. Det här är inte ett evenemang för dig. Men är du det minsta osäker över ditt framtida yrkesval har du all anledning att komma på vårt karriär-jam. Vi lovar att du kommer upptäcka yrken du inte kände till och att du träffar intressanta personer som gärna berättar vad de gör under en arbetsdag.

DET ÄR DITT LIV…

Vi kan inte hjälpa dig fatta besluten. Men vi kan visa dig spännande yrken och karriärvägar du vanligtvis inte stöter på i din vardag. Du kommer upptäcka varför operatörer tjänar så bra och hur det kommer sig att det är viktigare att kunna samarbeta än att vara ett mattegeni. Med den här nya kunskapen blir det enklare för dig att förstå ifall ett visst yrke passar dig och dina intressen. Vem vet, kanske hittar du till och med ditt drömjobb.

För att det ska bli trevlig stämning bjuder vi dessutom på lite god mat och livemusik.

HOPPLA, EN LITEN FILM!

Evenemanget är kostnadsfritt, men för att vi ska veta hur mycket mat vi ska förbereda så måste du anmäla dig genom att klicka på knappen under och fylla i dina uppgifter.

Anmäl dig här…

PROGRAM:

16.00 arrangemanget startar
16.20 Livemusik med popbandet Juni.
16:30 korta presentationer från olika yrkeskategorier
17:30 Mat och mingel
18.30 Livemusik med popbandet Juni.
19.00 arrangemanget avslutas

Karriär-Jam genomförs i samarbete med Yrkeshögskolan i Karlstad

FAKTA:

Tid: 12 april kl 16-19
Plats: UNO, Karlstad
Pris: Kostnadsfritt

Fler Evenemang

flik
25
January
Evenemang
Av: robert-rundberget

Bioekonomi driver tillväxt - föreläsning på Företagssalongen

Paper Province vice vd, Paul Nemes inledningstalar under Företagssalongen om hur klustret arbetar i bioekonomisektorn för att skapa möjligheter och tillväxt genom att bland annat främja företags- produkt- och tjänsteutveckling.

Läs mer
flik
29
January
Evenemang
Av: robert-rundberget

The Engineer At The Service Of Archaeology

Institutionen för ingenjörs- och kemivetenskaper arrangerar med jämna mellanrum öppna föreläsningar. Här är årets första, med professor Benoit Haut från Université libre de Bruxelles.

Läs mer
flik
31
January
Evenemang
Av: m-wangestam

Framtidens Arvika byggs av skogen

Vill du vara med och utveckla Arvika på ett klimatsmart och hållbart sätt? Under en kreativ eftermiddag/kväll den 31 januari samlas vi för att spåna fram nya idéer. Alla förslag är välkomna.

Läs mer
flik
1
February
Evenemang
Av: robert-rundberget

Träffa högstadieungdomar på Yrkesmässan 2018

Hur väl lyckas du locka skolungdomar att bli intresserade av att arbeta på ditt företag? Yrkesmässan är en fantastisk möjlighet att visa upp din verksamhet och attrahera framtida medarbetare.

Läs mer