IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2017-04-12 -

Finns det ett liv efter gymnasiet?

Om du redan vet vad du vill arbeta med i framtiden kan du sluta läsa direkt. Det här är inte ett evenemang för dig. Men är du det minsta osäker över ditt framtida yrkesval har du all anledning att komma på vårt karriär-jam. Vi lovar att du kommer upptäcka yrken du inte kände till och att du träffar intressanta personer som gärna berättar vad de gör under en arbetsdag.

DET ÄR DITT LIV…

Vi kan inte hjälpa dig fatta besluten. Men vi kan visa dig spännande yrken och karriärvägar du vanligtvis inte stöter på i din vardag. Du kommer upptäcka varför operatörer tjänar så bra och hur det kommer sig att det är viktigare att kunna samarbeta än att vara ett mattegeni. Med den här nya kunskapen blir det enklare för dig att förstå ifall ett visst yrke passar dig och dina intressen. Vem vet, kanske hittar du till och med ditt drömjobb.

För att det ska bli trevlig stämning bjuder vi dessutom på lite god mat och livemusik.

HOPPLA, EN LITEN FILM!

Evenemanget är kostnadsfritt, men för att vi ska veta hur mycket mat vi ska förbereda så måste du anmäla dig genom att klicka på knappen under och fylla i dina uppgifter.

Anmäl dig här…

PROGRAM:

16.00 arrangemanget startar
16.20 Livemusik med popbandet Juni.
16:30 korta presentationer från olika yrkeskategorier
17:30 Mat och mingel
18.30 Livemusik med popbandet Juni.
19.00 arrangemanget avslutas

Karriär-Jam genomförs i samarbete med Yrkeshögskolan i Karlstad

FAKTA:

Tid: 12 april kl 16-19
Plats: UNO, Karlstad
Pris: Kostnadsfritt

Fler Evenemang

flik
22
August
Evenemang
Av: m-wangestam

Inspirationsresa till bioraffinaderiet Borregaard

Vi på Paper Province vill ta er med på en inspirations- och studieresa till den välkända industrikoncernen Borregaard i Sarpsborg i Norge. Den 22 augusti avgår en förhoppningsvis fullproppad buss från Karlstad.

Läs mer
flik
28
August
Evenemang
Av: m-wangestam

Restplatser på Brobygrafiska

Brobygrafiska i Sunne har lediga platser på den tvååriga yh-utbildningen Prepress- och trycktekniker förpackningsproduktion. YH-utbildningen ger dig kompetens att arbeta med problemlösning och förbättringsarbete i världens tredje största bransch.

Läs mer
flik
28
August
Evenemang
Av: m-wangestam

Platser kvar på Karlstads Teknikcenter

På Karlstads Teknikcenter (KTC) finns olika tekniska utbildningar samlade. Skolan har fortfarande utbildningsplatser kvar på tre tvåriga YH-utbildningar; processtekniker, anläggningskonstruktör med inriktning rör/mek och automationsingenjör med inriktning processteknik. Utbildningarna startar den 28 augusti.

Läs mer
flik
1
September
Evenemang
Av: m-wangestam

Klusterlunch på Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk vid Vättern

Nu är de här igen. Direkt efter semestern drar vi igång med de omtyckta klusterluncherna. Den här gången dukas maten upp på Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk. Missa inte chansen till en härlig lunch i bruksmiljö!

Läs mer