IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2017-09-09 - 2017-09-16

VISIONER OM SKOGEN PÅ FAMILJESKOGSDAGARNA

Den 9 september är det familjeskogsdag i Billingsberg, Klässbol och lördagen därpå, den 16 september i Lundsholm, Ölme. De är Mellanskog Skogsägarna som arrangerar skogsdagarna som pågår hela dagen. Paper Province är med under förmiddagen då vår vd Maria Hollander berättar om framtidens spännande träbaserade produkter.  

Det är ett digert program som pågår i Billingsberg, Klässbol och Lundsholm, Ölme med familjelustspel, tipspromenader, fisketävlingar för barn, maskindemonstrationer med mera. Mat och fika finns att köpa på plats.

Klicka här för att läsa hela programmet för de båda dagarna.

Fler Evenemang

flik
21
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Bioekonomiriksdagen 2018 – Hur förverkligar vi bioekonomin?

I mars 2017 hölls den första bioekonomiriksdagen någonsin. Nu är det dags igen, i Karlstad 21-22 mars. Ta chansen att påverka politiken redan i början av valåret, genom att delta.

Läs mer
flik
28
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Konferens om framtidens byggnadsmaterial - trä

Det finns idel fördelar med att bygga i trä. Inte minst för att minska klimatpåverkan. Trä binder koldioxid under hela sin livslängd och är det enda förnybara byggmaterialet vi har. Missa inte träbyggnadskonferensen Framtiden byggs i trä på Karlstad CCC den 28 mars.

Läs mer
flik
17
April
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forum för bioekonomi

Skogsindustrierna arrangerar Forum för bioekonomi på Münchenbryggeriet i Stockholm i samband med Skogsnäringsveckan. Där samlas 400 intressenter för att nätverka och samtala om bioekonomins möjligheter och utmaningar.

Läs mer
flik
24
April
Evenemang
Av: robert-rundberget

Grundutbildning (XLPM) för projektledare

Semcon arrangerar en utbildning där du lär dig grunderna i projektledning och att förstå vilka pusselbitar som måste finnas på plats för att du ska lyckas leda framgångsrika projekt.

Läs mer