IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
  • image-slider
2015-06-04 -

Få råd kring internationella marknadssatsningar

Behöver du råd och information kring dina satsningar på en internationell marknad? Almi Värmland välkomnar dig i så fall att kostnadsfritt delta när Evelina Wass, affärsrådgivare inom internationalisering hos Almi Företagspartner Mälardalen AB, kommer den 4 juni.

AlmiEvelina Wass arbetar för Enterprise Europe Network EEN, som finns på 15 platser i Sverige. Den 4 juni kommer hon och ger råd kring satsningar på en internationell marknad. Det här är ett utmärkt tillfälle för dig att få personlig rådgivning. Hon har koll på intressanta mässor utomlands och hon hjälper dig att hitta kontakter internationellt genom match-making och sökningar i affärsdatabaser. Du får också hjälp med att skriva egen matchningsprofil.

Är du intresserad av att veta hur man gör en varumärkesregistrering inom EU? Evelina hjälper till praktiskt och har också information om hur OHIM i Alicante arbetar.

Ställ också frågor om EU-finansiering, EU-lagstiftning, CE-märkning, offentlig upphandling och vad som gäller vid etablering av företag inom EU. Evelina hjälper dig med det mesta. Får du inte svar direkt så tar hon reda på svaret och återkommer. Genom att EEN finns med ca 400 kontor i Europa så har hon tillgång till ett stort internationellt nätverk.

TID: 4 juni, kl 9.00-16.00
PLATS: Lagergrens gata 2, Karlstad
ANMÄLAN: Görs här…

Mer information finns att läsa på http://enterpriseeurope.se

Om du har några frågor, kontakta gärna Louise Larsson tel 054-14 93 68.

 

 

Fler Evenemang

flik
23
October
Evenemang
Av: m-wangestam

Intressanta kurser hos The Packaging Greenhouse

The Packaging Greenhouse arrangerar ett flertal kurser som är skräddarsydda för skogs- och massaindustrin. De erbjuder allt från traditionell handledarledd undervisning till arbetsplatsanpassad träning.

Läs mer
flik
9
November
Evenemang
Av: robert-rundberget

Papermakers Night på Karlstad CCC

Nätverka med branschkollegor och inspireras tillsammans av spännande talare, kultur, god mat och mingel under Papermakers Night. Denna gång i Lars Lerin-salen på Karlstad CCC.

Läs mer
flik
23
November
Evenemang
Av: m-wangestam

Heldag med expertkunskap på PCS Seminar Day

Missa inte en heldag med föreläsningar på Karlstads univeritet. Nio experter och forskare från bland annat universitetet och RISE talar om det allra senaste inom förpackningar och bestrykning. I det späckade programmet ingår föreläsningar om Packaging evolution 3.0, UMV Coating Systems testbädd i Säffle – och mycket, mycket mer.

Läs mer
flik
7
December
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forskarvernissage

En unik inblick i de forskningsprojekt som bedrivs just nu inom det skogsindustriella området vid Karlstads universitet, kopplat till befintliga industriutmaningar.

Läs mer