IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
  • image-slider
2015-06-04 -

Få råd kring internationella marknadssatsningar

Behöver du råd och information kring dina satsningar på en internationell marknad? Almi Värmland välkomnar dig i så fall att kostnadsfritt delta när Evelina Wass, affärsrådgivare inom internationalisering hos Almi Företagspartner Mälardalen AB, kommer den 4 juni.

AlmiEvelina Wass arbetar för Enterprise Europe Network EEN, som finns på 15 platser i Sverige. Den 4 juni kommer hon och ger råd kring satsningar på en internationell marknad. Det här är ett utmärkt tillfälle för dig att få personlig rådgivning. Hon har koll på intressanta mässor utomlands och hon hjälper dig att hitta kontakter internationellt genom match-making och sökningar i affärsdatabaser. Du får också hjälp med att skriva egen matchningsprofil.

Är du intresserad av att veta hur man gör en varumärkesregistrering inom EU? Evelina hjälper till praktiskt och har också information om hur OHIM i Alicante arbetar.

Ställ också frågor om EU-finansiering, EU-lagstiftning, CE-märkning, offentlig upphandling och vad som gäller vid etablering av företag inom EU. Evelina hjälper dig med det mesta. Får du inte svar direkt så tar hon reda på svaret och återkommer. Genom att EEN finns med ca 400 kontor i Europa så har hon tillgång till ett stort internationellt nätverk.

TID: 4 juni, kl 9.00-16.00
PLATS: Lagergrens gata 2, Karlstad
ANMÄLAN: Görs här…

Mer information finns att läsa på http://enterpriseeurope.se

Om du har några frågor, kontakta gärna Louise Larsson tel 054-14 93 68.

 

 

Fler Evenemang

flik
22
August
Evenemang
Av: m-wangestam

Inspirationsresa till bioraffinaderiet Borregaard

Vi på Paper Province vill ta er med på en inspirations- och studieresa till den välkända industrikoncernen Borregaard i Sarpsborg i Norge. Den 22 augusti avgår en förhoppningsvis fullproppad buss från Karlstad.

Läs mer
flik
28
August
Evenemang
Av: m-wangestam

Restplatser på Brobygrafiska

Brobygrafiska i Sunne har lediga platser på den tvååriga yh-utbildningen Prepress- och trycktekniker förpackningsproduktion. YH-utbildningen ger dig kompetens att arbeta med problemlösning och förbättringsarbete i världens tredje största bransch.

Läs mer
flik
28
August
Evenemang
Av: m-wangestam

Platser kvar på Karlstads Teknikcenter

På Karlstads Teknikcenter (KTC) finns olika tekniska utbildningar samlade. Skolan har fortfarande utbildningsplatser kvar på tre tvåriga YH-utbildningar; processtekniker, anläggningskonstruktör med inriktning rör/mek och automationsingenjör med inriktning processteknik. Utbildningarna startar den 28 augusti.

Läs mer
flik
1
September
Evenemang
Av: m-wangestam

Klusterlunch på Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk vid Vättern

Nu är de här igen. Direkt efter semestern drar vi igång med de omtyckta klusterluncherna. Den här gången dukas maten upp på Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk. Missa inte chansen till en härlig lunch i bruksmiljö!

Läs mer