IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2015-02-17 -

Enterprise Europe Network – nätverket som tar Europa till företagen

Nu kan du få hjälp att hitta nya affärskontakter i europeiska företag och få personlig rådgivning om hur du gör en varumärkesregistrering i Europa av Carina Lahall från Enterprise Europe Network.

Enterprise Europe Network arbetar med att ge stöd till små och medelstora företag för att öka internationalisering, tillväxt och förnyelse hos företagen. Den 17 februari har du möjlighet att få professionell hjälp med alla frågor som rör etablering i Europa och att hitta nya internationella affärskontakter.

DETALJER

NÄR: 17/2 kl
VAR: Innovation Park

Boka ett personligt möte med Carina Lahall genom att maila l.larsson@paperprovince.com.

Läs mer om Enterprise Europe Network här…

 

Fler Evenemang

flik
25
January
Evenemang
Av: robert-rundberget

Bioekonomi driver tillväxt - föreläsning på Företagssalongen

Paper Province vice vd, Paul Nemes inledningstalar under Företagssalongen om hur klustret arbetar i bioekonomisektorn för att skapa möjligheter och tillväxt genom att bland annat främja företags- produkt- och tjänsteutveckling.

Läs mer
flik
29
January
Evenemang
Av: robert-rundberget

The Engineer At The Service Of Archaeology

Institutionen för ingenjörs- och kemivetenskaper arrangerar med jämna mellanrum öppna föreläsningar. Här är årets första, med professor Benoit Haut från Université libre de Bruxelles.

Läs mer
flik
31
January
Evenemang
Av: m-wangestam

Framtidens Arvika byggs av skogen

Vill du vara med och utveckla Arvika på ett klimatsmart och hållbart sätt? Under en kreativ eftermiddag/kväll den 31 januari samlas vi för att spåna fram nya idéer. Alla förslag är välkomna.

Läs mer
flik
1
February
Evenemang
Av: robert-rundberget

Träffa högstadieungdomar på Yrkesmässan 2018

Hur väl lyckas du locka skolungdomar att bli intresserade av att arbeta på ditt företag? Yrkesmässan är en fantastisk möjlighet att visa upp din verksamhet och attrahera framtida medarbetare.

Läs mer