IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2015-02-17 -

Enterprise Europe Network – nätverket som tar Europa till företagen

Nu kan du få hjälp att hitta nya affärskontakter i europeiska företag och få personlig rådgivning om hur du gör en varumärkesregistrering i Europa av Carina Lahall från Enterprise Europe Network.

Enterprise Europe Network arbetar med att ge stöd till små och medelstora företag för att öka internationalisering, tillväxt och förnyelse hos företagen. Den 17 februari har du möjlighet att få professionell hjälp med alla frågor som rör etablering i Europa och att hitta nya internationella affärskontakter.

DETALJER

NÄR: 17/2 kl
VAR: Innovation Park

Boka ett personligt möte med Carina Lahall genom att maila l.larsson@paperprovince.com.

Läs mer om Enterprise Europe Network här…

 

Fler Evenemang

flik
23
October
Evenemang
Av: m-wangestam

Intressanta kurser hos The Packaging Greenhouse

The Packaging Greenhouse arrangerar ett flertal kurser som är skräddarsydda för skogs- och massaindustrin. De erbjuder allt från traditionell handledarledd undervisning till arbetsplatsanpassad träning.

Läs mer
flik
9
November
Evenemang
Av: robert-rundberget

Papermakers Night på Karlstad CCC

Nätverka med branschkollegor och inspireras tillsammans av spännande talare, kultur, god mat och mingel under Papermakers Night. Denna gång i Lars Lerin-salen på Karlstad CCC.

Läs mer
flik
23
November
Evenemang
Av: m-wangestam

Heldag med expertkunskap på PCS Seminar Day

Missa inte en heldag med föreläsningar på Karlstads univeritet. Nio experter och forskare från bland annat universitetet och RISE talar om det allra senaste inom förpackningar och bestrykning. I det späckade programmet ingår föreläsningar om Packaging evolution 3.0, UMV Coating Systems testbädd i Säffle – och mycket, mycket mer.

Läs mer
flik
7
December
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forskarvernissage

En unik inblick i de forskningsprojekt som bedrivs just nu inom det skogsindustriella området vid Karlstads universitet, kopplat till befintliga industriutmaningar.

Läs mer