IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2017-03-20 - 2017-03-24

Energy Week 2017

Nu är det för sjätte gången dags för Vaasa Energy Week. Det blir en vecka fulladdad av intressanta händelser och forum för experter inom både den offentliga och den privata sektorn. Bakom arrangemanget står nordens största energikluster EnergyVaasa.

Nu kan du anmäla dig till Energy Week 2017. Det är en vecka fylld av möjligheter för dig som på ett eller annat vis arbetar inom energi att träffa likasinnade, bolla tankar och idéer och få nya insikter. Under veckan bjuds det på många intressanta föredrag, diskussioner och seminarium.

Det internationella evenemanget arrangeras nu för sjätte gången och växer i år med flera nya händelser. Cyber ​​Security och Digitalization är heta ämnen just nu, under veckan bjuds det bland annat på seminarium kring detta och du får lära dig hur dessa ämnen påverkar energibranschen. Energy Business Forum belyser investeringar i energisektorn och affärsmöjligheter i utvalda länder.

Wind Exchange & Solar består av en utställning, nätverkande och seminarium kring vind- och solenergilösningar. Gas Exchange är ett internationellt nätverksevent för energiexperter, med fokus på gaser inklusive LNG och LBG för kraftproduktion och transport. Under Energy Regulation kommer framtida trender i reglering av finska energimarknaderna diskuteras. Energi & Buildings fokuserar på ämnen med anknytning till energieffektivitet samt bygg- och automationslösningar för nybyggnation och renovering ändamål.

Detta är endast en del av va veckan har att erbjuda. Förutom fler seminarium får du möjlighet att träffa människor med samma brinnande intresse för energi som dig själv, delta i diskussioner och utöka ditt professionella nätverk. Detta är platsen att vara att bli ansluten!

De flesta händelser är öppna för allmänheten och gratis att delta.

Läs mer och anmäl dig nu!

NÄR:20-24 mars
VART: Vaasa, Finland
ANMÄLAN: Görs här… senast  13 mars

 

 

Fler Evenemang

flik
3
May
Evenemang
Av: robert-rundberget

Utbildning: Från stock till kartong 3-4 maj

Vi slår ett slag för Packaging Greenhouse utbildning “Från stock till kartong” den 3-4 maj.

Läs mer
flik
5
May
Evenemang
Av: robert-rundberget

Invigning av framtidens rundvirkesfordon

Klockan 13 den 5 maj invigs Framtidens rundvirkesfordon hos Lecab i Välsviken.  

Läs mer
flik
8
May
Evenemang
Av: robert-rundberget

Öppet seminarium på Karlstads universitet

Professor Rättö, RISE Bioeconomy, Papermaking & Packaging, håller ett öppet seminarium under titeln “The Influence Of Coating Colour Composition, Corona Treatment And Extrusion Temperature On The Adhesion Between Coated Paper And PE”.

Läs mer
flik
12
May
Evenemang
Av: robert-rundberget

Välkommen till Biodig #2

Första BioDig blev en succé. Tydligen är det fler än vi som är intresserade av digitalisering inom bioekonomiska näringar. Därför kör vi nu en andra upplaga av BioDig med ambitionen att vi – Paper Province och Compare – ska fortsätta arrangera BioDig som en återkommande mötesplats för att diskutera hur vi tillsammans kan skapa marknadsfördelar av att digitalisera skogsindustrin. Missa inte detta.

Läs mer