IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2017-03-20 - 2017-03-24

Energy Week 2017

Nu är det för sjätte gången dags för Vaasa Energy Week. Det blir en vecka fulladdad av intressanta händelser och forum för experter inom både den offentliga och den privata sektorn. Bakom arrangemanget står nordens största energikluster EnergyVaasa.

Nu kan du anmäla dig till Energy Week 2017. Det är en vecka fylld av möjligheter för dig som på ett eller annat vis arbetar inom energi att träffa likasinnade, bolla tankar och idéer och få nya insikter. Under veckan bjuds det på många intressanta föredrag, diskussioner och seminarium.

Det internationella evenemanget arrangeras nu för sjätte gången och växer i år med flera nya händelser. Cyber ​​Security och Digitalization är heta ämnen just nu, under veckan bjuds det bland annat på seminarium kring detta och du får lära dig hur dessa ämnen påverkar energibranschen. Energy Business Forum belyser investeringar i energisektorn och affärsmöjligheter i utvalda länder.

Wind Exchange & Solar består av en utställning, nätverkande och seminarium kring vind- och solenergilösningar. Gas Exchange är ett internationellt nätverksevent för energiexperter, med fokus på gaser inklusive LNG och LBG för kraftproduktion och transport. Under Energy Regulation kommer framtida trender i reglering av finska energimarknaderna diskuteras. Energi & Buildings fokuserar på ämnen med anknytning till energieffektivitet samt bygg- och automationslösningar för nybyggnation och renovering ändamål.

Detta är endast en del av va veckan har att erbjuda. Förutom fler seminarium får du möjlighet att träffa människor med samma brinnande intresse för energi som dig själv, delta i diskussioner och utöka ditt professionella nätverk. Detta är platsen att vara att bli ansluten!

De flesta händelser är öppna för allmänheten och gratis att delta.

Läs mer och anmäl dig nu!

NÄR:20-24 mars
VART: Vaasa, Finland
ANMÄLAN: Görs här… senast  13 mars

 

 

Fler Evenemang

flik
6
April
Evenemang
Av: m-hilden

Teknikcollege bjuder in till utvecklingskonferens

Teknikcollege Värmland och Teknikcollege Örebro län hälsar dig välkommen till 2017 års utvecklingskonferens. Detta är första gången som båda teknikcollege-regionerna samlas för att dela med sig av goda exempel, goda erfarenheter och utmaningar med teknikcollegearbetet. Konferensen sträcker sig från lunch till lunch.

Läs mer
flik
6
April
Evenemang
Av: m-hilden

Välkommen till vårens Papermakers Night

Den 6 april bjuder vi in till Papermakers Night. Det blir en eftermiddag och kväll fylld med mingel, intressanta föredrag kopplat till branschen, god mat och musik. Vi förenar helt enkelt nytta med nöje. Välkommen!

Läs mer
flik
12
April
Evenemang
Av: robert-rundberget

Finns det ett liv efter gymnasiet?

Om du redan vet vad du vill arbeta med i framtiden kan du sluta läsa direkt. Det här är inte ett evenemang för dig. Men är du det minsta osäker över ditt framtida yrkesval har du all anledning att komma på vårt karriär-jam. Vi lovar att du kommer upptäcka yrken du inte visste fanns och att du träffar massor av…

Läs mer