IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2017-03-20 - 2017-03-24

Energy Week 2017

Nu är det för sjätte gången dags för Vaasa Energy Week. Det blir en vecka fulladdad av intressanta händelser och forum för experter inom både den offentliga och den privata sektorn. Bakom arrangemanget står nordens största energikluster EnergyVaasa.

Nu kan du anmäla dig till Energy Week 2017. Det är en vecka fylld av möjligheter för dig som på ett eller annat vis arbetar inom energi att träffa likasinnade, bolla tankar och idéer och få nya insikter. Under veckan bjuds det på många intressanta föredrag, diskussioner och seminarium.

Det internationella evenemanget arrangeras nu för sjätte gången och växer i år med flera nya händelser. Cyber ​​Security och Digitalization är heta ämnen just nu, under veckan bjuds det bland annat på seminarium kring detta och du får lära dig hur dessa ämnen påverkar energibranschen. Energy Business Forum belyser investeringar i energisektorn och affärsmöjligheter i utvalda länder.

Wind Exchange & Solar består av en utställning, nätverkande och seminarium kring vind- och solenergilösningar. Gas Exchange är ett internationellt nätverksevent för energiexperter, med fokus på gaser inklusive LNG och LBG för kraftproduktion och transport. Under Energy Regulation kommer framtida trender i reglering av finska energimarknaderna diskuteras. Energi & Buildings fokuserar på ämnen med anknytning till energieffektivitet samt bygg- och automationslösningar för nybyggnation och renovering ändamål.

Detta är endast en del av va veckan har att erbjuda. Förutom fler seminarium får du möjlighet att träffa människor med samma brinnande intresse för energi som dig själv, delta i diskussioner och utöka ditt professionella nätverk. Detta är platsen att vara att bli ansluten!

De flesta händelser är öppna för allmänheten och gratis att delta.

Läs mer och anmäl dig nu!

NÄR:20-24 mars
VART: Vaasa, Finland
ANMÄLAN: Görs här… senast  13 mars

 

 

Fler Evenemang

flik
22
August
Evenemang
Av: m-wangestam

Inspirationsresa till bioraffinaderiet Borregaard

Vi på Paper Province vill ta er med på en inspirations- och studieresa till den välkända industrikoncernen Borregaard i Sarpsborg i Norge. Den 22 augusti avgår en förhoppningsvis fullproppad buss från Karlstad.

Läs mer
flik
28
August
Evenemang
Av: m-wangestam

Restplatser på Brobygrafiska

Brobygrafiska i Sunne har lediga platser på den tvååriga yh-utbildningen Prepress- och trycktekniker förpackningsproduktion. YH-utbildningen ger dig kompetens att arbeta med problemlösning och förbättringsarbete i världens tredje största bransch.

Läs mer
flik
28
August
Evenemang
Av: m-wangestam

Platser kvar på Karlstads Teknikcenter

På Karlstads Teknikcenter (KTC) finns olika tekniska utbildningar samlade. Skolan har fortfarande utbildningsplatser kvar på tre tvåriga YH-utbildningar; processtekniker, anläggningskonstruktör med inriktning rör/mek och automationsingenjör med inriktning processteknik. Utbildningarna startar den 28 augusti.

Läs mer
flik
1
September
Evenemang
Av: m-wangestam

Klusterlunch på Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk vid Vättern

Nu är de här igen. Direkt efter semestern drar vi igång med de omtyckta klusterluncherna. Den här gången dukas maten upp på Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk. Missa inte chansen till en härlig lunch i bruksmiljö!

Läs mer