IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2016-11-07 -

Energilyftet - kostnadsfritt seminarium i Säffle

Välkommen till kursdag i Säffle, med en genomgång av kommande energikrav, med utrymme för diskussioner och med ett studiebesök till ett nyligen renoverat bostadsområde. Kursdagen är också en introduktion till utbildningen Energilyftet som du senare kan genomföra på egen hand via Internet.

Redan inom några år kommer kraven på energiprestanda att skärpas avsevärt, såväl vid ny- som ombyggnad. Alla i byggsektorn behöver därför veta hur man bygger riktigt energieffektivt utan att tumma på andra krav som ventilation och fuktsäkerhet. Det finns mängder med projekt som visar att det är fullt möjligt.

Under en kursdag i Säffle, den 7 november, kommer vi att gå igenom de kommande energikraven. Det blir ett seminarium där du får en presentation av Energilyftet, drivkrafter till lågenergibyggande, och goda exempel. Vi diskuterar även hur ni arbetar lokalt och regionalt. Det blir också ett studiebesök till ett nyligen renoverat bostadsområde.

Seminariet anordnas i samarbete med Energikontoret Värmland och föreningen Hållbart byggande Värmland Kontakt: Fredrik Holm, ordforande@hbvarmland.se; Eva Lingwall, eva.lingwall@regionvarmland.se

VART: Futurum, Forskningsvägen 1, Säffle.
NÄR: 7 nov,  kl 9.00 -15.00.
ANMÄLAN: Görs här senast 28 oktober

Kursdagen är kostnadsfri. Förmiddagsfika och lunch ingår.

Agenda:
09:00 – 09:15 Registrering och fika
09:15 – 12:00 Seminarium
12:00 – 13:00 Lunch
13:00 – 15:00 Studiebesök

Se hela programmet

 

 

Fler Evenemang

flik
25
January
Evenemang
Av: robert-rundberget

Bioekonomi driver tillväxt - föreläsning på Företagssalongen

Paper Province vice vd, Paul Nemes inledningstalar under Företagssalongen om hur klustret arbetar i bioekonomisektorn för att skapa möjligheter och tillväxt genom att bland annat främja företags- produkt- och tjänsteutveckling.

Läs mer
flik
29
January
Evenemang
Av: robert-rundberget

The Engineer At The Service Of Archaeology

Institutionen för ingenjörs- och kemivetenskaper arrangerar med jämna mellanrum öppna föreläsningar. Här är årets första, med professor Benoit Haut från Université libre de Bruxelles.

Läs mer
flik
31
January
Evenemang
Av: m-wangestam

Framtidens Arvika byggs av skogen

Vill du vara med och utveckla Arvika på ett klimatsmart och hållbart sätt? Under en kreativ eftermiddag/kväll den 31 januari samlas vi för att spåna fram nya idéer. Alla förslag är välkomna.

Läs mer
flik
1
February
Evenemang
Av: robert-rundberget

Träffa högstadieungdomar på Yrkesmässan 2018

Hur väl lyckas du locka skolungdomar att bli intresserade av att arbeta på ditt företag? Yrkesmässan är en fantastisk möjlighet att visa upp din verksamhet och attrahera framtida medarbetare.

Läs mer