IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2016-06-22 -

EEN bjuder in till matchmaking

Den 22 juni har du möjlighet att kostnadsfritt delta vid ett matchmakingevent med fokus på Horizon 2020, tekniköverföring och de kommersiella möjligheterna för företag att göra övergången till en cirkulär ekonomi och bli mer resurseffektiva.

Enterprise Europe Network (EEN) arbetar med Knowledge Transfer Network (KTN) och Innovate UK för att organisera ett mäklar, matchmaking och informationsmöte. Evenemanget fokuserar på Horisont 2020, tekniköverföring och de kommersiella möjligheterna för företag att göra övergången till en cirkulär ekonomi för en högre resurseffektivitet.

Evenemanget hålls under den internationella festivalen för Business 2016 (IFB2016) som är en global marknad för att skapa kontakter och göra affärer. IFB samlar tusentals företag från hela världen och sträcker sig över tre veckor, fyllda av event, nätverkande och affärsmöjligheter.

Genom cirkulär ekonomi kan man uppnå avsevärda ekonomiska fördelar. I en analys av McKinsey uppskattas cirkulationen kunna öka den globala ekonomin med $ 1trillion till år 2025.

Fokus under dagen

  • 20-minuters möten för att träffa potentiella partners för tekniskt och kommersiellt samarbete
  • Presentationer om EU-finansiering för att stödja cirkulär ekonomi, resurseffektivitet och miljöinnovation
  • “Best practice”-presentationer och fallstudier
  • Korta presentationer från deltagare med projektförslag
  • Workshop för att ta fram förslag

* Resebidrag finns för utländska företag. Evenemanget hålls på engelska.

När: 22 juni
Vart: Liverpool, UK
Kostnad: Gratis
Anmälan: Görs här senast 15 juni.

Vill du veta mer om dagen och dess upplägg? Läs då mer om matchmakingen här.

Fler Evenemang

flik
25
January
Evenemang
Av: robert-rundberget

Bioekonomi driver tillväxt - föreläsning på Företagssalongen

Paper Province vice vd, Paul Nemes inledningstalar under Företagssalongen om hur klustret arbetar i bioekonomisektorn för att skapa möjligheter och tillväxt genom att bland annat främja företags- produkt- och tjänsteutveckling.

Läs mer
flik
29
January
Evenemang
Av: robert-rundberget

The Engineer At The Service Of Archaeology

Institutionen för ingenjörs- och kemivetenskaper arrangerar med jämna mellanrum öppna föreläsningar. Här är årets första, med professor Benoit Haut från Université libre de Bruxelles.

Läs mer
flik
31
January
Evenemang
Av: m-wangestam

Framtidens Arvika byggs av skogen

Vill du vara med och utveckla Arvika på ett klimatsmart och hållbart sätt? Under en kreativ eftermiddag/kväll den 31 januari samlas vi för att spåna fram nya idéer. Alla förslag är välkomna.

Läs mer
flik
1
February
Evenemang
Av: robert-rundberget

Träffa högstadieungdomar på Yrkesmässan 2018

Hur väl lyckas du locka skolungdomar att bli intresserade av att arbeta på ditt företag? Yrkesmässan är en fantastisk möjlighet att visa upp din verksamhet och attrahera framtida medarbetare.

Läs mer