IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2016-03-09 - 2016-03-10

Do it or die - seminarium om digitalisering

FindIT bjuder in till seminariet Do it or die. Under två dagar hålls två likadana seminarier med fokus på digitalisering. Först i Borlänge på Teknikdalen i samarbete med Stiftelsen Teknikdalen och i Sandviken den 10 mars på Sandbacka Park. Bakom arrangemanget står  PiiA Academy och Umeå Universitet.

INSPIRERAS AV MÖJLIGHETER OCH VAR MED OCH FORMA FRAMTIDEN
Hela branscher påverkas och förändras av nya spelare som nyttjar digitaliseringen och nya affärsmodeller. Fler och fler företag som inte tar digitaliseringen på allvar löper risk att stagnera eller försvinna. Musik, detaljhandel, media, och resor är alla branscher där digitaliseringen förändrat spelplanen. Men liknande mönster finns i mer traditionella sektorer, såsom bank, jordbruk, energi, hälso- och sjukvård, industrivaror och tillverkning. Hur ser det ut i ditt företag och i er bransch?

Under två dagar hålls seminariet Do it or die. Dagarna ser likadana ut, tillfällena hålls dock i olika städer.

PROGRAM
Borlänge, Teknikdalen, 9 mars
11.45 Gemensam lunch
12.45 Digital Insights – Framgångsfaktorer för digitala ledare Fredrik Hoel, Acando
13.15 Do It or Die – Den digitala transformationen Per Levén, ProcessIT Innovations Kompetensförsörjning i en digitaliserad värld Mikael Söderström, PiiA
14.30 Kaffe – mingel
15.00 Digital transformation av branscher. Processindustri, tillverkning, hälso- och sjukvård, media och offentlig sektor är alla satta under förändringstryck. Hur ser behoven ut och vad kan vi göra tillsammans för att möta dessa. Ulf Hedestig, Umeå universitet Presentation av SPIN – en ansats att kraftsamla och tillgängliggöra resurser. Nästa steg.
16.00 Avslutning.

Anmälan görs här…

PROGRAM
Sandviken, Sandbacka Park, 10 mars
9.00 Digital Insights – Framgångsfaktorer för digitala ledare Fredrik Hoel, Acando
9.30 Do It or Die – Den digitala transformationen Per Levén, ProcessIT Innovations Kompetensförsörjning i en digitaliserad värld Mikael Söderström, PiiA
10.45 Kaffe – mingel FindIT och digitalisering Britta Haag
11.15 Digital transformation av branscher. Processindustri, tillverkning, hälso- och sjukvård, media och offentlig sektor är alla satta under förändringstryck. Hur ser behoven ut och vad kan vi göra tillsammans för att möta dessa. Ulf Hedestig, Umeå universitet Presentation av SPIN – en ansats att kraftsamla och tillgängliggöra resurser. Nästa steg.
12.15 Gemensam lunch.

Anmälan görs här…

 

 

 

Fler Evenemang

flik
21
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Bioekonomiriksdagen 2018 – Hur förverkligar vi bioekonomin?

I mars 2017 hölls den första bioekonomiriksdagen någonsin. Nu är det dags igen, i Karlstad 21-22 mars. Ta chansen att påverka politiken redan i början av valåret, genom att delta.

Läs mer
flik
28
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Konferens om framtidens byggnadsmaterial - trä

Det finns idel fördelar med att bygga i trä. Inte minst för att minska klimatpåverkan. Trä binder koldioxid under hela sin livslängd och är det enda förnybara byggmaterialet vi har. Missa inte träbyggnadskonferensen Framtiden byggs i trä på Karlstad CCC den 28 mars.

Läs mer
flik
17
April
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forum för bioekonomi

Skogsindustrierna arrangerar Forum för bioekonomi på Münchenbryggeriet i Stockholm i samband med Skogsnäringsveckan. Där samlas 400 intressenter för att nätverka och samtala om bioekonomins möjligheter och utmaningar.

Läs mer
flik
24
April
Evenemang
Av: robert-rundberget

Grundutbildning (XLPM) för projektledare

Semcon arrangerar en utbildning där du lär dig grunderna i projektledning och att förstå vilka pusselbitar som måste finnas på plats för att du ska lyckas leda framgångsrika projekt.

Läs mer