IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2016-02-18 -

Digitalisering i fokus på Arviksa näringslivsgala

Den 18 februari bjuder Arvika in till en näringslivsgala med temat digitalisering. Det blir en kväll fullspäckad med föredrag, mingel, prisutdelning och god middag på Scandic Arvika.

Peter Siljerud, Futrewise AB, Andreas Stjärnhem, Stickey Beat och Tobias Eklund från Hello Future AB står för kvällens föredrag under Arvika Näringslivsgala. På schemat står även debatt mellan lokala företag som kommer att diskutera frågan “Hur ser framtidens webb ut och vilka är de rätta digitaliserings möjligheterna?”.  Även NWT och VF kommer finnas på plats för att debattera kring dagens och framtidens marknadsföringsmöjligheter. Hur spår de lokala media husen att framtidens marknadsföring kommer att se ut? Utifrån vart du bor, vilken bransch du är inom, vad är då din optimala mediemix och hur ser räckvidden ut inom de olika medierna?

Det blir även prisutdelning då Anti-Jantepriset, Digitaliseringspriset, Tillväxtpriset och Arvika Stadshus ABs företagspris ska delas ut. Kvällen bjuder dessutom på mat och mingel.

Här är föredragen du kan lyssna till:

 Peter Arvika nlg Allt du lärt dig om arbetslivet är fel – bryt normerna
Peter Siljerud, Futurewise AB
Först ut är trendspanaren och framtidsforskaren Peter Siljerud från Futurewise AB. Något vi alla vet är att världen förändras i ett allt snabbare tempo, men arbetslivet gör det inte. Hur kommer det sig att vi håller fast vid förlegade sätt att arbeta, skapa incitament och leda anställda? Under detta föredrag utmanar Peter Siljerud konventionella sanningar och presenterar nya inspirerande sätt att bryta mot vedertagna normer. Målsättningen är att inspirera och ge nya verktyg för framtidens företagande.

Andreas Arvika nlg”Om ingen kan älska dig får du stänga butiken”
Andreas Stjärnhem på Sticky Beat
Andreas Stjärnhem på Sticky Beat berättar hur ditt företags DNA måste skina i en digital värld.

Tobias Arvika nlgSvenska företag och digitaliseringens utmaningar
Tobias Eklund på Hello Future AB
Tobias Eklund på Hello Future AB delger Er de viktigaste resultaten ur den studie de gjort på uppdrag av Tillväxtverket; Hur svenska små- och medelstora företag hanterar digitalisering. Vilka är de fem huvudutmaningarna som identifierades? Vad kan ni göra här och nu?

Program
Kl. 16.00 Inregistrering, mingel och lättare förtäring
Kl. 16.30 Arvika Näringslivsgala drar igång med Peter Siljerud, Futurewise AB
Kl. 18.00 Andreas Stjärnhem på Sticky Beat följs av seminarier och debatter
Kl. 19.15 Middag

NÄR: 18 februari, kl 16.00
VART: Scandic Arvika, Torggatan 9
KOSTNAD: 350 kr
ANMÄLAN: Görs här…

 

 

Fler Evenemang

flik
22
November
Evenemang
Av: m-wangestam

Workshop för ett klimatsmart Hammarö

Vill du vara med och utveckla Hammarö – den gröna ön – på ett klimatsmart och hållbart sätt? Vi bjuder in till en kreativ eftermiddag/kväll den 22 november. Vi sammanför representanter från kommunen, öns invånare, Stora Enso och andra företagare så att vi med förenade krafter kan arbeta fram nya idéer.

Läs mer
flik
23
November
Evenemang
Av: m-wangestam

Heldag med expertkunskap på PSC Seminar Day

Missa inte en heldag med föreläsningar på Karlstads univeritet. Nio experter och forskare från bland annat universitetet och RISE talar om det allra senaste inom förpackningar och bestrykning. I det späckade programmet ingår föreläsningar om Packaging evolution 3.0, UMV Coating Systems testbädd i Säffle – och mycket, mycket mer.

Läs mer
flik
7
December
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forskarvernissage

En unik inblick i de forskningsprojekt som bedrivs just nu inom det skogsindustriella området vid Karlstads universitet, kopplat till befintliga industriutmaningar.

Läs mer