IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2016-02-18 -

Digitalisering i fokus på Arviksa näringslivsgala

Den 18 februari bjuder Arvika in till en näringslivsgala med temat digitalisering. Det blir en kväll fullspäckad med föredrag, mingel, prisutdelning och god middag på Scandic Arvika.

Peter Siljerud, Futrewise AB, Andreas Stjärnhem, Stickey Beat och Tobias Eklund från Hello Future AB står för kvällens föredrag under Arvika Näringslivsgala. På schemat står även debatt mellan lokala företag som kommer att diskutera frågan “Hur ser framtidens webb ut och vilka är de rätta digitaliserings möjligheterna?”.  Även NWT och VF kommer finnas på plats för att debattera kring dagens och framtidens marknadsföringsmöjligheter. Hur spår de lokala media husen att framtidens marknadsföring kommer att se ut? Utifrån vart du bor, vilken bransch du är inom, vad är då din optimala mediemix och hur ser räckvidden ut inom de olika medierna?

Det blir även prisutdelning då Anti-Jantepriset, Digitaliseringspriset, Tillväxtpriset och Arvika Stadshus ABs företagspris ska delas ut. Kvällen bjuder dessutom på mat och mingel.

Här är föredragen du kan lyssna till:

 Peter Arvika nlg Allt du lärt dig om arbetslivet är fel – bryt normerna
Peter Siljerud, Futurewise AB
Först ut är trendspanaren och framtidsforskaren Peter Siljerud från Futurewise AB. Något vi alla vet är att världen förändras i ett allt snabbare tempo, men arbetslivet gör det inte. Hur kommer det sig att vi håller fast vid förlegade sätt att arbeta, skapa incitament och leda anställda? Under detta föredrag utmanar Peter Siljerud konventionella sanningar och presenterar nya inspirerande sätt att bryta mot vedertagna normer. Målsättningen är att inspirera och ge nya verktyg för framtidens företagande.

Andreas Arvika nlg”Om ingen kan älska dig får du stänga butiken”
Andreas Stjärnhem på Sticky Beat
Andreas Stjärnhem på Sticky Beat berättar hur ditt företags DNA måste skina i en digital värld.

Tobias Arvika nlgSvenska företag och digitaliseringens utmaningar
Tobias Eklund på Hello Future AB
Tobias Eklund på Hello Future AB delger Er de viktigaste resultaten ur den studie de gjort på uppdrag av Tillväxtverket; Hur svenska små- och medelstora företag hanterar digitalisering. Vilka är de fem huvudutmaningarna som identifierades? Vad kan ni göra här och nu?

Program
Kl. 16.00 Inregistrering, mingel och lättare förtäring
Kl. 16.30 Arvika Näringslivsgala drar igång med Peter Siljerud, Futurewise AB
Kl. 18.00 Andreas Stjärnhem på Sticky Beat följs av seminarier och debatter
Kl. 19.15 Middag

NÄR: 18 februari, kl 16.00
VART: Scandic Arvika, Torggatan 9
KOSTNAD: 350 kr
ANMÄLAN: Görs här…

 

 

Fler Evenemang

flik
21
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Bioekonomiriksdagen 2018 – Hur förverkligar vi bioekonomin?

I mars 2017 hölls den första bioekonomiriksdagen någonsin. Nu är det dags igen, i Karlstad 21-22 mars. Ta chansen att påverka politiken redan i början av valåret, genom att delta.

Läs mer
flik
28
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Konferens om framtidens byggnadsmaterial - trä

Det finns idel fördelar med att bygga i trä. Inte minst för att minska klimatpåverkan. Trä binder koldioxid under hela sin livslängd och är det enda förnybara byggmaterialet vi har. Missa inte träbyggnadskonferensen Framtiden byggs i trä på Karlstad CCC den 28 mars.

Läs mer
flik
17
April
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forum för bioekonomi

Skogsindustrierna arrangerar Forum för bioekonomi på Münchenbryggeriet i Stockholm i samband med Skogsnäringsveckan. Där samlas 400 intressenter för att nätverka och samtala om bioekonomins möjligheter och utmaningar.

Läs mer
flik
24
April
Evenemang
Av: robert-rundberget

Grundutbildning (XLPM) för projektledare

Semcon arrangerar en utbildning där du lär dig grunderna i projektledning och att förstå vilka pusselbitar som måste finnas på plats för att du ska lyckas leda framgångsrika projekt.

Läs mer