IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2016-06-03 -

Compare-lunch: Bilda start-ups inom företaget

Att gå från ide till handling och leverera ett resultat som bidrar till hela företagets utveckling är en konst som kräver kunskap. Så hur gör man? Under Comparelunchen den 3 juni kommer Lars Ragnarsson, Tieto, och ger inspiration om hur man arbetat med start-up företag i företaget.

“Jag har en bra ide” – Det har du säkert tänkt många gånger. Men vad har du gjort med den, är det fortfarande bara en ide? För en entreprenör börjar det verkliga arbetet när man skall gå från ide till handling, och med tur och skicklighet även till en lönsam produkt. Går det att göra samma sak inom ett större företag? Svaret är lyckligtvis ja.

Lars Ragnarsson, Tieto, kommer och ger inspiration till andra företag i Värmland, stora som små, om hur de har jobbat inom Tieto med “start-up företag i företaget”, att gå från ide till handling och leverera ett resultat som bidrar till hela företagets utveckling.

Program
11.30. Lunchbuffé med mingel
12.00. Kaffe och presentationsrunda bland deltagarna
12.15. Compare informerar
12.20. Dagens gästföreläsning
12.45. Frågor och diskussioner
13.00. Slut

När: 3 juni, kl. 11.30-13.00
Vart: Elite Stadshotellet Karlstad
Anmälan: Görs här

Mer information finner du här…

 

Fler Evenemang

flik
23
October
Evenemang
Av: m-wangestam

Intressanta kurser hos The Packaging Greenhouse

The Packaging Greenhouse arrangerar ett flertal kurser som är skräddarsydda för skogs- och massaindustrin. De erbjuder allt från traditionell handledarledd undervisning till arbetsplatsanpassad träning.

Läs mer
flik
9
November
Evenemang
Av: robert-rundberget

Papermakers Night på Karlstad CCC

Nätverka med branschkollegor och inspireras tillsammans av spännande talare, kultur, god mat och mingel under Papermakers Night. Denna gång i Lars Lerin-salen på Karlstad CCC.

Läs mer
flik
23
November
Evenemang
Av: m-wangestam

Heldag med expertkunskap på PCS Seminar Day

Missa inte en heldag med föreläsningar på Karlstads univeritet. Nio experter och forskare från bland annat universitetet och RISE talar om det allra senaste inom förpackningar och bestrykning. I det späckade programmet ingår föreläsningar om Packaging evolution 3.0, UMV Coating Systems testbädd i Säffle – och mycket, mycket mer.

Läs mer
flik
7
December
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forskarvernissage

En unik inblick i de forskningsprojekt som bedrivs just nu inom det skogsindustriella området vid Karlstads universitet, kopplat till befintliga industriutmaningar.

Läs mer