IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2016-06-03 -

Compare-lunch: Bilda start-ups inom företaget

Att gå från ide till handling och leverera ett resultat som bidrar till hela företagets utveckling är en konst som kräver kunskap. Så hur gör man? Under Comparelunchen den 3 juni kommer Lars Ragnarsson, Tieto, och ger inspiration om hur man arbetat med start-up företag i företaget.

“Jag har en bra ide” – Det har du säkert tänkt många gånger. Men vad har du gjort med den, är det fortfarande bara en ide? För en entreprenör börjar det verkliga arbetet när man skall gå från ide till handling, och med tur och skicklighet även till en lönsam produkt. Går det att göra samma sak inom ett större företag? Svaret är lyckligtvis ja.

Lars Ragnarsson, Tieto, kommer och ger inspiration till andra företag i Värmland, stora som små, om hur de har jobbat inom Tieto med “start-up företag i företaget”, att gå från ide till handling och leverera ett resultat som bidrar till hela företagets utveckling.

Program
11.30. Lunchbuffé med mingel
12.00. Kaffe och presentationsrunda bland deltagarna
12.15. Compare informerar
12.20. Dagens gästföreläsning
12.45. Frågor och diskussioner
13.00. Slut

När: 3 juni, kl. 11.30-13.00
Vart: Elite Stadshotellet Karlstad
Anmälan: Görs här

Mer information finner du här…

 

Fler Evenemang

flik
25
January
Evenemang
Av: robert-rundberget

Bioekonomi driver tillväxt - föreläsning på Företagssalongen

Paper Province vice vd, Paul Nemes inledningstalar under Företagssalongen om hur klustret arbetar i bioekonomisektorn för att skapa möjligheter och tillväxt genom att bland annat främja företags- produkt- och tjänsteutveckling.

Läs mer
flik
29
January
Evenemang
Av: robert-rundberget

The Engineer At The Service Of Archaeology

Institutionen för ingenjörs- och kemivetenskaper arrangerar med jämna mellanrum öppna föreläsningar. Här är årets första, med professor Benoit Haut från Université libre de Bruxelles.

Läs mer
flik
31
January
Evenemang
Av: m-wangestam

Framtidens Arvika byggs av skogen

Vill du vara med och utveckla Arvika på ett klimatsmart och hållbart sätt? Under en kreativ eftermiddag/kväll den 31 januari samlas vi för att spåna fram nya idéer. Alla förslag är välkomna.

Läs mer
flik
1
February
Evenemang
Av: robert-rundberget

Träffa högstadieungdomar på Yrkesmässan 2018

Hur väl lyckas du locka skolungdomar att bli intresserade av att arbeta på ditt företag? Yrkesmässan är en fantastisk möjlighet att visa upp din verksamhet och attrahera framtida medarbetare.

Läs mer