IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2016-05-26 -

Branschkväll för unga inom skogsindustrin

Är du relativt ny på jobbet eller i branschen? Eller är du i slutet av din utbildning, gör ett exjobb inom eller studerar med en inriktning mot skogsindustrin? Då är du välkommen att komma och mingla och nätverka när vi bjuder in till en branschkväll för unga inom skogsindustrin.

När man är ny på jobbet, i branschen, eller på väg ut i verkligheten från akademins vagga, kan det kännas skönt att känna andra i samma situation. Som man kan bolla tankar, erfarenheter och annat smått och gott med. Det har du nu chans att göra. Den 26 maj är du välkommen till en branschkväll för unga på Plaza i Karlstad. Förhoppning är att erbjuda ett tillfälle där vi kan skapa nya kontakter, lära av varandra och ha trevligt. Under kvällen bjuds det även på föredrag med Maria Hollander, vd på Paper Province. Hon finns på plats för att ge en inblick i skogsindustrins framtid – Världens äldsta framtidsbransch.

Under kvällen bjuder vi på fördrink och lite tilltugg. Efter föreläsningen finnas möjlighet till fortsatt mingel, då kommer mat och dryck finnas till försäljning till förmånliga priser.

Kvällen är till för dig som har en, eller är i slutet av din akademiska utbildning. Och framför allt för dig som enbart hunnit arbeta en kort stund efter studierna och nu befinner dig inom skogsindustrin. Du kan vara ingenjör, civilekonom, kommunikatör, förpackningsdesigner, personalvetare osv, oavsett vilket är du välkommen. Missa inte detta!

Hoppas vi ses!

När: 26 maj, kl. 18:00 och framåt
Vart: Clarion Hotel Plaza, Karlstad
Kostnad: Gratis, icke avbokad plats faktureras 100 kr
Anmälan: Sista anmälningsdag har passerat.

Har ni några frågor kring eventet kontakta arrangörerna:
Per Andersson, Stora Enso, +46705781874
Linnea Johnsson, Billerud Korsnäs, +46709271041

Fler Evenemang

flik
23
October
Evenemang
Av: m-wangestam

Intressanta kurser hos The Packaging Greenhouse

The Packaging Greenhouse arrangerar ett flertal kurser som är skräddarsydda för skogs- och massaindustrin. De erbjuder allt från traditionell handledarledd undervisning till arbetsplatsanpassad träning.

Läs mer
flik
9
November
Evenemang
Av: robert-rundberget

Papermakers Night på Karlstad CCC

Nätverka med branschkollegor och inspireras tillsammans av spännande talare, kultur, god mat och mingel under Papermakers Night. Denna gång i Lars Lerin-salen på Karlstad CCC.

Läs mer
flik
23
November
Evenemang
Av: m-wangestam

Heldag med expertkunskap på PCS Seminar Day

Missa inte en heldag med föreläsningar på Karlstads univeritet. Nio experter och forskare från bland annat universitetet och RISE talar om det allra senaste inom förpackningar och bestrykning. I det späckade programmet ingår föreläsningar om Packaging evolution 3.0, UMV Coating Systems testbädd i Säffle – och mycket, mycket mer.

Läs mer
flik
7
December
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forskarvernissage

En unik inblick i de forskningsprojekt som bedrivs just nu inom det skogsindustriella området vid Karlstads universitet, kopplat till befintliga industriutmaningar.

Läs mer