IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2016-11-18 -

BioDig - Digitalisering inom pappers- och massaindustrin

Är du verksam inom pappers- och massaindustrin eller har koppling till den på något vis? Ser du fördelarna med att digitalisera branschen eller vill du veta mer om möjligheterna? Då ska du inte missa BioDig! Den 18 november bjuder Paper Province och Compare in till en halvdag i digitaliseringens tecken.

Konferensen BioDig bjuder på föredrag om industrins utmaningar, möjligheter och goda exempel – bland annat från Stora Enso Skoghall. Vi lyssnar till Susanne Timsjö, vice programchef för PiiA. Hon är expert inom interaktionsdesign och användarcentrerad design, främst med inriktning på processautomation.På plats finns också Joakim Jansson – entreprenör, författare och rådgivare med 15 års erfarenhet av digitalisering utifrån ledande befattningar inom MTG Aller och Spray. Joakim är även upphovsman till “Den Digitala Mognadsmatrisen”, en metodik för att genomföra digital transformation och författare till boken Att leda digital transformation.

Digitaliseringskonferensen är ett initiativ av Compare och Paper Province med syfte att digitalisera papper- och massaindustrin och skapa ökad samverkan mellan medlemsföretagen. Målet är att forma ett nätverk inom digitalisering för pappers- och massaindustrin som skapar stort värde för båda branscherna.

DATUM: 18 nov
TID: 8:30-13.00
PLATS: Clarion Hotel Plaza, Plan 5, Karlstad
KOSTNAD: Fritt deltagande. OBS! Avanmälan efter den 14 nov faktureras 100 kr.
ANMÄLAN: Görs här senast 14 november

Läs mer…

Läs mer här…

Fler Evenemang

flik
25
January
Evenemang
Av: robert-rundberget

Bioekonomi driver tillväxt - föreläsning på Företagssalongen

Paper Province vice vd, Paul Nemes inledningstalar under Företagssalongen om hur klustret arbetar i bioekonomisektorn för att skapa möjligheter och tillväxt genom att bland annat främja företags- produkt- och tjänsteutveckling.

Läs mer
flik
29
January
Evenemang
Av: robert-rundberget

The Engineer At The Service Of Archaeology

Institutionen för ingenjörs- och kemivetenskaper arrangerar med jämna mellanrum öppna föreläsningar. Här är årets första, med professor Benoit Haut från Université libre de Bruxelles.

Läs mer
flik
31
January
Evenemang
Av: m-wangestam

Framtidens Arvika byggs av skogen

Vill du vara med och utveckla Arvika på ett klimatsmart och hållbart sätt? Under en kreativ eftermiddag/kväll den 31 januari samlas vi för att spåna fram nya idéer. Alla förslag är välkomna.

Läs mer
flik
1
February
Evenemang
Av: robert-rundberget

Träffa högstadieungdomar på Yrkesmässan 2018

Hur väl lyckas du locka skolungdomar att bli intresserade av att arbeta på ditt företag? Yrkesmässan är en fantastisk möjlighet att visa upp din verksamhet och attrahera framtida medarbetare.

Läs mer