IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2016-11-18 -

BioDig - Digitalisering inom pappers- och massaindustrin

Är du verksam inom pappers- och massaindustrin eller har koppling till den på något vis? Ser du fördelarna med att digitalisera branschen eller vill du veta mer om möjligheterna? Då ska du inte missa BioDig! Den 18 november bjuder Paper Province och Compare in till en halvdag i digitaliseringens tecken.

Konferensen BioDig bjuder på föredrag om industrins utmaningar, möjligheter och goda exempel – bland annat från Stora Enso Skoghall. Vi lyssnar till Susanne Timsjö, vice programchef för PiiA. Hon är expert inom interaktionsdesign och användarcentrerad design, främst med inriktning på processautomation.På plats finns också Joakim Jansson – entreprenör, författare och rådgivare med 15 års erfarenhet av digitalisering utifrån ledande befattningar inom MTG Aller och Spray. Joakim är även upphovsman till “Den Digitala Mognadsmatrisen”, en metodik för att genomföra digital transformation och författare till boken Att leda digital transformation.

Digitaliseringskonferensen är ett initiativ av Compare och Paper Province med syfte att digitalisera papper- och massaindustrin och skapa ökad samverkan mellan medlemsföretagen. Målet är att forma ett nätverk inom digitalisering för pappers- och massaindustrin som skapar stort värde för båda branscherna.

DATUM: 18 nov
TID: 8:30-13.00
PLATS: Clarion Hotel Plaza, Plan 5, Karlstad
KOSTNAD: Fritt deltagande. OBS! Avanmälan efter den 14 nov faktureras 100 kr.
ANMÄLAN: Görs här senast 14 november

Läs mer…

Läs mer här…

Fler Evenemang

flik
22
August
Evenemang
Av: m-wangestam

Inspirationsresa till bioraffinaderiet Borregaard

Vi på Paper Province vill ta er med på en inspirations- och studieresa till den välkända industrikoncernen Borregaard i Sarpsborg i Norge. Den 22 augusti avgår en förhoppningsvis fullproppad buss från Karlstad.

Läs mer
flik
28
August
Evenemang
Av: m-wangestam

Restplatser på Brobygrafiska

Brobygrafiska i Sunne har lediga platser på den tvååriga yh-utbildningen Prepress- och trycktekniker förpackningsproduktion. YH-utbildningen ger dig kompetens att arbeta med problemlösning och förbättringsarbete i världens tredje största bransch.

Läs mer
flik
28
August
Evenemang
Av: m-wangestam

Platser kvar på Karlstads Teknikcenter

På Karlstads Teknikcenter (KTC) finns olika tekniska utbildningar samlade. Skolan har fortfarande utbildningsplatser kvar på tre tvåriga YH-utbildningar; processtekniker, anläggningskonstruktör med inriktning rör/mek och automationsingenjör med inriktning processteknik. Utbildningarna startar den 28 augusti.

Läs mer
flik
1
September
Evenemang
Av: m-wangestam

Klusterlunch på Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk vid Vättern

Nu är de här igen. Direkt efter semestern drar vi igång med de omtyckta klusterluncherna. Den här gången dukas maten upp på Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk. Missa inte chansen till en härlig lunch i bruksmiljö!

Läs mer