IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2016-11-18 -

BioDig - Digitalisering inom pappers- och massaindustrin

Är du verksam inom pappers- och massaindustrin eller har koppling till den på något vis? Ser du fördelarna med att digitalisera branschen eller vill du veta mer om möjligheterna? Då ska du inte missa BioDig! Den 18 november bjuder Paper Province och Compare in till en halvdag i digitaliseringens tecken.

Konferensen BioDig bjuder på föredrag om industrins utmaningar, möjligheter och goda exempel – bland annat från Stora Enso Skoghall. Vi lyssnar till Susanne Timsjö, vice programchef för PiiA. Hon är expert inom interaktionsdesign och användarcentrerad design, främst med inriktning på processautomation.På plats finns också Joakim Jansson – entreprenör, författare och rådgivare med 15 års erfarenhet av digitalisering utifrån ledande befattningar inom MTG Aller och Spray. Joakim är även upphovsman till “Den Digitala Mognadsmatrisen”, en metodik för att genomföra digital transformation och författare till boken Att leda digital transformation.

Digitaliseringskonferensen är ett initiativ av Compare och Paper Province med syfte att digitalisera papper- och massaindustrin och skapa ökad samverkan mellan medlemsföretagen. Målet är att forma ett nätverk inom digitalisering för pappers- och massaindustrin som skapar stort värde för båda branscherna.

DATUM: 18 nov
TID: 8:30-13.00
PLATS: Clarion Hotel Plaza, Plan 5, Karlstad
KOSTNAD: Fritt deltagande. OBS! Avanmälan efter den 14 nov faktureras 100 kr.
ANMÄLAN: Görs här senast 14 november

Läs mer…

Läs mer här…

Fler Evenemang

flik
23
October
Evenemang
Av: m-wangestam

Intressanta kurser hos The Packaging Greenhouse

The Packaging Greenhouse arrangerar ett flertal kurser som är skräddarsydda för skogs- och massaindustrin. De erbjuder allt från traditionell handledarledd undervisning till arbetsplatsanpassad träning.

Läs mer
flik
9
November
Evenemang
Av: robert-rundberget

Papermakers Night på Karlstad CCC

Nätverka med branschkollegor och inspireras tillsammans av spännande talare, kultur, god mat och mingel under Papermakers Night. Denna gång i Lars Lerin-salen på Karlstad CCC.

Läs mer
flik
23
November
Evenemang
Av: m-wangestam

Heldag med expertkunskap på PCS Seminar Day

Missa inte en heldag med föreläsningar på Karlstads univeritet. Nio experter och forskare från bland annat universitetet och RISE talar om det allra senaste inom förpackningar och bestrykning. I det späckade programmet ingår föreläsningar om Packaging evolution 3.0, UMV Coating Systems testbädd i Säffle – och mycket, mycket mer.

Läs mer
flik
7
December
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forskarvernissage

En unik inblick i de forskningsprojekt som bedrivs just nu inom det skogsindustriella området vid Karlstads universitet, kopplat till befintliga industriutmaningar.

Läs mer