IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
  • image-slider
2015-09-22 -

AUTOMATIONSNÄTVERKSTRÄFF OM SMARTA INDUSTRIER OCH GPS-FUNKTIONER

Nu är det dags för nästa träff i Automationsnätverket. Denna gång med det senaste inom GPS-teknik och en spännande inblick i hur Valmet Tissue arbetar för att blicka in i framtiden.

PROGRAM

EFFEKTIVARE VERKSAMHET MED GPS-TEKNIK

Hör Roland Norman från Future Position X berätta om ett projekt där Sandvik jobbat ihop med ett litet företag för att ta fram en lösning som med hjälp av positioneringsteknik lyckats effektivisera verksamheten.

SÅ LÖSER VALMET PROBLEM INNAN DE UPPSTÅR

Hör Jonas Johansson berätta hur Valmet Tissue arbetar för utveckla en ny och kraftfullare processupport på distans från Karlstad. Målet är att hjälpa kunderna analysera all processdata för att hitta produktions- eller kvalitetsproblem innan de uppstår. Vi snackar Big Data och Industry 4.0. Jonas Johansson är Concept manager, Automation på Valmet Tissue.

FAKTA AUTOMATIONSNÄTVERKET:

Automationsnätverket medfinansieras av Vinnova och Region Värmland och drivs tillsammans av klustren Paper Province, Stål & Verkstad och Compare för att skapa en mötesplats för regionens yrkesverksamma automatörer.

Anmäl dig här…

TID: 9 – 12 den 22 september 2015
PLATS: Karlstad Innovation Park, Sommargatan 101 A, Karlstad.
FÖR VEM: För dig som arbetar med automation och industriell IT i Värmland, norra Dalsland och Närke
ANMÄLAN: Anmäl dig senast 15 september genom att skriva i dina uppgifter i detta formulär…

Fler Evenemang

flik
25
January
Evenemang
Av: robert-rundberget

Bioekonomi driver tillväxt - föreläsning på Företagssalongen

Paper Province vice vd, Paul Nemes inledningstalar under Företagssalongen om hur klustret arbetar i bioekonomisektorn för att skapa möjligheter och tillväxt genom att bland annat främja företags- produkt- och tjänsteutveckling.

Läs mer
flik
29
January
Evenemang
Av: robert-rundberget

The Engineer At The Service Of Archaeology

Institutionen för ingenjörs- och kemivetenskaper arrangerar med jämna mellanrum öppna föreläsningar. Här är årets första, med professor Benoit Haut från Université libre de Bruxelles.

Läs mer
flik
31
January
Evenemang
Av: m-wangestam

Framtidens Arvika byggs av skogen

Vill du vara med och utveckla Arvika på ett klimatsmart och hållbart sätt? Under en kreativ eftermiddag/kväll den 31 januari samlas vi för att spåna fram nya idéer. Alla förslag är välkomna.

Läs mer
flik
1
February
Evenemang
Av: robert-rundberget

Träffa högstadieungdomar på Yrkesmässan 2018

Hur väl lyckas du locka skolungdomar att bli intresserade av att arbeta på ditt företag? Yrkesmässan är en fantastisk möjlighet att visa upp din verksamhet och attrahera framtida medarbetare.

Läs mer