IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
  • image-slider
2015-09-03 - 2015-09-04

Automation Summit

Den 2-4 september arrangeras Automation Summit, det är en tvådagarskonferens som tar sikte på utveckling och framtida utmaningar i automationsindustrin. Det bjuds på branschöverskridande föreläsningar, automationsutställning och konferensmiddag.

Automation Summit genomförs för andra gången den 3-4 september 2015. Konferensen förser besökarna med möjlighet till omvärldsspaning gällande den digitala framtiden som kommer att förändra hela vårt samhälle. Man får ta del av intressanta talare, deras erfarenheter och syn på den digitala förändringen vi är mitt i från olika sektorer.

Bland talarna finns bland annat framtidsministern Kristina Persson, John W Hines senior advisor NASA, Tommy Palm skapare av Candy Crush Saga, Petra Sundström IoT ansvarig Husqvarna. Det kommer att genomföras parallella spår som berör trender, best-practice och framtidens jobb.

Bakom initiativet står Automation Region i samarbete med Västerås stad, Scanautomatic & ProcessTeknik samt det strategiska innovationsprogrammet Processindustriell IT och Automation (PiiA).

TALARE

Tommy Palm är entreprenören och speldesignern som ligger bakom mobilspelen Candy Crush Saga, Bubble Witch Saga, World in War, Karlsson på taket och ytterligare ett trettiotal framgångsrika titlar. Han har grundat Fabrication Games och varit med och byggt upp Stugan.com, en plattform för nya talanger inom spelindustrin.

Magnus Melander, entreprenör och konsult, hjälper företag att utveckla sina strategier inom ny teknik med ett särskilt fokus på Internet of Things. Han har mångårig erfarenhet från IT-utveckling inom bolag som IBM, Apple, 3Com och BrainHeart Capital, och är även initiativtagare till SMSE, ett nätverk för svenska entreprenörer inom Internet of Things.

Sara Norman, projektchef på SIS, Swedish Standards Institute, presenterar ett internationellt initiativ för att skapa struktur och förutsättningar för Internet of Things. Hon visar en kartläggning som tagits fram av experter från 30 olika länder – hur ser dagens standarder ut och vilka behov finns för framtiden?

DATUM: 3-4 september
PLATS: Aros Congress Center i Västerås

För mer information och anmälan klicka här…

 

 

 

 

 

 

Fler Evenemang

flik
21
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Bioekonomiriksdagen 2018 – Hur förverkligar vi bioekonomin?

I mars 2017 hölls den första bioekonomiriksdagen någonsin. Nu är det dags igen, i Karlstad 21-22 mars. Ta chansen att påverka politiken redan i början av valåret, genom att delta.

Läs mer
flik
28
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Konferens om framtidens byggnadsmaterial - trä

Det finns idel fördelar med att bygga i trä. Inte minst för att minska klimatpåverkan. Trä binder koldioxid under hela sin livslängd och är det enda förnybara byggmaterialet vi har. Missa inte träbyggnadskonferensen Framtiden byggs i trä på Karlstad CCC den 28 mars.

Läs mer
flik
17
April
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forum för bioekonomi

Skogsindustrierna arrangerar Forum för bioekonomi på Münchenbryggeriet i Stockholm i samband med Skogsnäringsveckan. Där samlas 400 intressenter för att nätverka och samtala om bioekonomins möjligheter och utmaningar.

Läs mer
flik
24
April
Evenemang
Av: robert-rundberget

Grundutbildning (XLPM) för projektledare

Semcon arrangerar en utbildning där du lär dig grunderna i projektledning och att förstå vilka pusselbitar som måste finnas på plats för att du ska lyckas leda framgångsrika projekt.

Läs mer