IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
  • image-slider
2015-09-03 - 2015-09-04

Automation Summit

Den 2-4 september arrangeras Automation Summit, det är en tvådagarskonferens som tar sikte på utveckling och framtida utmaningar i automationsindustrin. Det bjuds på branschöverskridande föreläsningar, automationsutställning och konferensmiddag.

Automation Summit genomförs för andra gången den 3-4 september 2015. Konferensen förser besökarna med möjlighet till omvärldsspaning gällande den digitala framtiden som kommer att förändra hela vårt samhälle. Man får ta del av intressanta talare, deras erfarenheter och syn på den digitala förändringen vi är mitt i från olika sektorer.

Bland talarna finns bland annat framtidsministern Kristina Persson, John W Hines senior advisor NASA, Tommy Palm skapare av Candy Crush Saga, Petra Sundström IoT ansvarig Husqvarna. Det kommer att genomföras parallella spår som berör trender, best-practice och framtidens jobb.

Bakom initiativet står Automation Region i samarbete med Västerås stad, Scanautomatic & ProcessTeknik samt det strategiska innovationsprogrammet Processindustriell IT och Automation (PiiA).

TALARE

Tommy Palm är entreprenören och speldesignern som ligger bakom mobilspelen Candy Crush Saga, Bubble Witch Saga, World in War, Karlsson på taket och ytterligare ett trettiotal framgångsrika titlar. Han har grundat Fabrication Games och varit med och byggt upp Stugan.com, en plattform för nya talanger inom spelindustrin.

Magnus Melander, entreprenör och konsult, hjälper företag att utveckla sina strategier inom ny teknik med ett särskilt fokus på Internet of Things. Han har mångårig erfarenhet från IT-utveckling inom bolag som IBM, Apple, 3Com och BrainHeart Capital, och är även initiativtagare till SMSE, ett nätverk för svenska entreprenörer inom Internet of Things.

Sara Norman, projektchef på SIS, Swedish Standards Institute, presenterar ett internationellt initiativ för att skapa struktur och förutsättningar för Internet of Things. Hon visar en kartläggning som tagits fram av experter från 30 olika länder – hur ser dagens standarder ut och vilka behov finns för framtiden?

DATUM: 3-4 september
PLATS: Aros Congress Center i Västerås

För mer information och anmälan klicka här…

 

 

 

 

 

 

Fler Evenemang

flik
22
September
Evenemang
Av: robert-rundberget

Hållbara affärer = lönsammare affärer

Välkommen till en förmiddag om hur du maximerar företagets konkurrenskraft och lönsamhet genom att arbeta hållbart. Få massor av konkreta tips och verkliga exempel med företag som lyckats öka sin konkurrenskraft med hjälp av hållbarhetsarbete.

Läs mer
flik
25
September
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forskarseminarium om "The Influence of Dissolved Lignin In The First Part Of The Pulp Fibre Line"

Karlstads universitets institution för ingenjörs- och kemivetenskaper bjuder in till ett öppet seminarium, där doktoranden Caroline Wilke presenterar sin forskning.

Läs mer
flik
29
September
Evenemang
Av: m-wangestam

Klusterlunch i stålindustrimiljö i Munkfors

Den 29 september är det dags för klusterlunch igen. Den här gången dukas maten upp hos vårt medlemsföretag voestalpine Precision Strip i Munkfors.

Läs mer
flik
12
October
Evenemang
Av: robert-rundberget

Automation Summit 2017

Vi tipsar om evenemanget Automation Summit i Västerås den 12 oktober, där exempelvis närings- och innovationsminister Mikael Damberg talar.

Läs mer