IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2016-05-17 -

Årsstämma

Den 17 maj är du som medlem välkommen att delta vid Paper Province årsstämma på Karlstad Innovation Park. Vi ger en kort inblick i året som gått, bjuder på intressant föredrag och mingelmiddag. Missa inte detta!

Som medlem har du möjlighet att vara med vid vår årsstämma den 17 maj. På plats finns bland annat Lars Nordström som kommer att hålla ett föredrag kopplat till sin bok “Skogshuggarna i Fjärran västerns skogar”. Årets nätverkare ska dessutom koras och en rykande ny årsredovisning kommer att delas ut. I den kommer du kunna läsa om alla större medlemsögonblick som uppmärksammats under 2015, klusterluncher, mässor, vår marknadsföring och mycket mycket mer.

Årsstämman avslutas med en enklare mingelmiddag. Så kom och ta del av den nytryckta årsredovisningen, ät gott och lyssna till föredrag.

När: 17 maj, kl. 15-17
Vart: Arenan på Innovation Park, Sommargatan 101A, Karlstad
Anmälan: Görs här senast 10 maj

 

 

 

Fler Evenemang

flik
23
October
Evenemang
Av: m-wangestam

Intressanta kurser hos The Packaging Greenhouse

The Packaging Greenhouse arrangerar ett flertal kurser som är skräddarsydda för skogs- och massaindustrin. De erbjuder allt från traditionell handledarledd undervisning till arbetsplatsanpassad träning.

Läs mer
flik
9
November
Evenemang
Av: robert-rundberget

Papermakers Night på Karlstad CCC

Nätverka med branschkollegor och inspireras tillsammans av spännande talare, kultur, god mat och mingel under Papermakers Night. Denna gång i Lars Lerin-salen på Karlstad CCC.

Läs mer
flik
23
November
Evenemang
Av: m-wangestam

Heldag med expertkunskap på PCS Seminar Day

Missa inte en heldag med föreläsningar på Karlstads univeritet. Nio experter och forskare från bland annat universitetet och RISE talar om det allra senaste inom förpackningar och bestrykning. I det späckade programmet ingår föreläsningar om Packaging evolution 3.0, UMV Coating Systems testbädd i Säffle – och mycket, mycket mer.

Läs mer
flik
7
December
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forskarvernissage

En unik inblick i de forskningsprojekt som bedrivs just nu inom det skogsindustriella området vid Karlstads universitet, kopplat till befintliga industriutmaningar.

Läs mer