IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2016-05-17 -

Årsstämma

Den 17 maj är du som medlem välkommen att delta vid Paper Province årsstämma på Karlstad Innovation Park. Vi ger en kort inblick i året som gått, bjuder på intressant föredrag och mingelmiddag. Missa inte detta!

Som medlem har du möjlighet att vara med vid vår årsstämma den 17 maj. På plats finns bland annat Lars Nordström som kommer att hålla ett föredrag kopplat till sin bok “Skogshuggarna i Fjärran västerns skogar”. Årets nätverkare ska dessutom koras och en rykande ny årsredovisning kommer att delas ut. I den kommer du kunna läsa om alla större medlemsögonblick som uppmärksammats under 2015, klusterluncher, mässor, vår marknadsföring och mycket mycket mer.

Årsstämman avslutas med en enklare mingelmiddag. Så kom och ta del av den nytryckta årsredovisningen, ät gott och lyssna till föredrag.

När: 17 maj, kl. 15-17
Vart: Arenan på Innovation Park, Sommargatan 101A, Karlstad
Anmälan: Görs här senast 10 maj

 

 

 

Fler Evenemang

flik
25
January
Evenemang
Av: robert-rundberget

Bioekonomi driver tillväxt - föreläsning på Företagssalongen

Paper Province vice vd, Paul Nemes inledningstalar under Företagssalongen om hur klustret arbetar i bioekonomisektorn för att skapa möjligheter och tillväxt genom att bland annat främja företags- produkt- och tjänsteutveckling.

Läs mer
flik
29
January
Evenemang
Av: robert-rundberget

The Engineer At The Service Of Archaeology

Institutionen för ingenjörs- och kemivetenskaper arrangerar med jämna mellanrum öppna föreläsningar. Här är årets första, med professor Benoit Haut från Université libre de Bruxelles.

Läs mer
flik
31
January
Evenemang
Av: m-wangestam

Framtidens Arvika byggs av skogen

Vill du vara med och utveckla Arvika på ett klimatsmart och hållbart sätt? Under en kreativ eftermiddag/kväll den 31 januari samlas vi för att spåna fram nya idéer. Alla förslag är välkomna.

Läs mer
flik
1
February
Evenemang
Av: robert-rundberget

Träffa högstadieungdomar på Yrkesmässan 2018

Hur väl lyckas du locka skolungdomar att bli intresserade av att arbeta på ditt företag? Yrkesmässan är en fantastisk möjlighet att visa upp din verksamhet och attrahera framtida medarbetare.

Läs mer