IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2017-05-17 - 2017-05-17

After work med Klara K och Region Värmland

Är det värmländska näringslivet redo att utmana ojämställdheten? En regions framgångar hänger på vilka människor den kan attrahera. För att välja att stanna i eller flytta till Värmland måste rregionen erbjuda kvinnor och män lika många valmöjligheter till karriär och försörjning. Men så är det inte idag.

Klara K och Region Värmland bjuder på afterwork med konkreta tips på hur ökad jämställdhet kan bidra både till din verksamhets lönsamhet och till regionens tillväxt. Du får också höra hur några organisationer i Värmland arbetar idag och förstås umgås med andra förändringsbenägna värmlänningar. Alltså kunskap, inspiration och nätverk – tre önskningar i ett. Ett jämställdhetens kinderägg.

Program och anmälan här…

Fler Evenemang

flik
19
December
Evenemang
Av: m-wangestam

Skogsriket Värmland arrangerar konferens

Skogsriket Värmland bjuder in till konferens i Karlstad för att sprida kunskap och inspiration om skogen som en tillgång för länets utveckling. Skogsriket Värmland är ett samarbete mellan Skogsstyrelsen och Länsstyrelsen Värmland.

Läs mer
flik
31
January
Evenemang
Av: m-wangestam

Framtidens Arvika byggs av skogen

Vill du vara med och utveckla Arvika på ett klimatsmart och hållbart sätt? Under en kreativ eftermiddag/kväll den 31 januari samlas vi för att spåna fram nya idéer. Alla förslag är välkomna.

Läs mer
flik
21
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Bioekonomiriksdagen närmar sig – Hur förverkligar vi bioekonomin?

I mars 2017 hölls den första bioekonomiriksdagen någonsin. Nu är det dags igen. Den här gången i Karlstad, den 21-22 mars.

Läs mer