IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2017-05-17 - 2017-05-17

After work med Klara K och Region Värmland

Är det värmländska näringslivet redo att utmana ojämställdheten? En regions framgångar hänger på vilka människor den kan attrahera. För att välja att stanna i eller flytta till Värmland måste rregionen erbjuda kvinnor och män lika många valmöjligheter till karriär och försörjning. Men så är det inte idag.

Klara K och Region Värmland bjuder på afterwork med konkreta tips på hur ökad jämställdhet kan bidra både till din verksamhets lönsamhet och till regionens tillväxt. Du får också höra hur några organisationer i Värmland arbetar idag och förstås umgås med andra förändringsbenägna värmlänningar. Alltså kunskap, inspiration och nätverk – tre önskningar i ett. Ett jämställdhetens kinderägg.

Program och anmälan här…

Fler Evenemang

flik
22
September
Evenemang
Av: robert-rundberget

Hållbara affärer = lönsammare affärer

Välkommen till en förmiddag om hur du maximerar företagets konkurrenskraft och lönsamhet genom att arbeta hållbart. Få massor av konkreta tips och verkliga exempel med företag som lyckats öka sin konkurrenskraft med hjälp av hållbarhetsarbete.

Läs mer
flik
25
September
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forskarseminarium om "The Influence of Dissolved Lignin In The First Part Of The Pulp Fibre Line"

Karlstads universitets institution för ingenjörs- och kemivetenskaper bjuder in till ett öppet seminarium, där doktoranden Caroline Wilke presenterar sin forskning.

Läs mer
flik
29
September
Evenemang
Av: m-wangestam

Klusterlunch i stålindustrimiljö i Munkfors

Den 29 september är det dags för klusterlunch igen. Den här gången dukas maten upp hos vårt medlemsföretag voestalpine Precision Strip i Munkfors.

Läs mer
flik
12
October
Evenemang
Av: robert-rundberget

Automation Summit 2017

Vi tipsar om evenemanget Automation Summit i Västerås den 12 oktober, där exempelvis närings- och innovationsminister Mikael Damberg talar.

Läs mer