IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2017-09-01 - 2017-09-01

7 AFFÄRSMÄSSIGA SKÄL ATT ARBETA MED HÅLLBARHET

Compare arrangerar ett lunchmöte med temat "7 affärsmässiga skäl att arbeta med hållbarhet", där Malin Thorsén, grundare av Bright Planet, berättar hur du ökar företagets konkurrenskraft och lönsamhet genom att arbeta hållbart. Konkreta tips och verkliga exempel från IT-företag i Värmland.

Läs mer om evenemanget och anmäl dig här: http://www.compare.se/kalender/1-september-compare-lunch-7-affarsmassiga-skal-att-arbeta-med-hallbarhet.

Om du inte har möjlighet att delta på detta evenemang så arrangerar Paper Province en förmiddag tillsammans med Malin och andra hållbarhetsexperter för att diskutera samma frågor den 22 september.

 

Fler Evenemang

flik
21
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Bioekonomiriksdagen 2018 – Hur förverkligar vi bioekonomin?

I mars 2017 hölls den första bioekonomiriksdagen någonsin. Nu är det dags igen, i Karlstad 21-22 mars. Ta chansen att påverka politiken redan i början av valåret, genom att delta.

Läs mer
flik
28
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Konferens om framtidens byggnadsmaterial - trä

Det finns idel fördelar med att bygga i trä. Inte minst för att minska klimatpåverkan. Trä binder koldioxid under hela sin livslängd och är det enda förnybara byggmaterialet vi har. Missa inte träbyggnadskonferensen Framtiden byggs i trä på Karlstad CCC den 28 mars.

Läs mer
flik
17
April
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forum för bioekonomi

Skogsindustrierna arrangerar Forum för bioekonomi på Münchenbryggeriet i Stockholm i samband med Skogsnäringsveckan. Där samlas 400 intressenter för att nätverka och samtala om bioekonomins möjligheter och utmaningar.

Läs mer
flik
24
April
Evenemang
Av: robert-rundberget

Grundutbildning (XLPM) för projektledare

Semcon arrangerar en utbildning där du lär dig grunderna i projektledning och att förstå vilka pusselbitar som måste finnas på plats för att du ska lyckas leda framgångsrika projekt.

Läs mer