IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2017-09-01 - 2017-09-01

7 AFFÄRSMÄSSIGA SKÄL ATT ARBETA MED HÅLLBARHET

Compare arrangerar ett lunchmöte med temat "7 affärsmässiga skäl att arbeta med hållbarhet", där Malin Thorsén, grundare av Bright Planet, berättar hur du ökar företagets konkurrenskraft och lönsamhet genom att arbeta hållbart. Konkreta tips och verkliga exempel från IT-företag i Värmland.

Läs mer om evenemanget och anmäl dig här: http://www.compare.se/kalender/1-september-compare-lunch-7-affarsmassiga-skal-att-arbeta-med-hallbarhet.

Om du inte har möjlighet att delta på detta evenemang så arrangerar Paper Province en förmiddag tillsammans med Malin och andra hållbarhetsexperter för att diskutera samma frågor den 22 september.

 

Fler Evenemang

flik
22
November
Evenemang
Av: m-wangestam

Workshop för ett klimatsmart Hammarö

Vill du vara med och utveckla Hammarö – den gröna ön – på ett klimatsmart och hållbart sätt? Vi bjuder in till en kreativ eftermiddag/kväll den 22 november. Vi sammanför representanter från kommunen, öns invånare, Stora Enso och andra företagare så att vi med förenade krafter kan arbeta fram nya idéer.

Läs mer
flik
23
November
Evenemang
Av: m-wangestam

Heldag med expertkunskap på PSC Seminar Day

Missa inte en heldag med föreläsningar på Karlstads univeritet. Nio experter och forskare från bland annat universitetet och RISE talar om det allra senaste inom förpackningar och bestrykning. I det späckade programmet ingår föreläsningar om Packaging evolution 3.0, UMV Coating Systems testbädd i Säffle – och mycket, mycket mer.

Läs mer
flik
7
December
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forskarvernissage

En unik inblick i de forskningsprojekt som bedrivs just nu inom det skogsindustriella området vid Karlstads universitet, kopplat till befintliga industriutmaningar.

Läs mer