IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
  • image-slider
2016-03-18 -

100° Karlstad

Den 18 mars 2016 arrangeras näringslivsdagen och galan 100° på Karlstad CCC, där regionens hetaste företag och drivna entreprenörer uppmärksammas, samtidigt bjuds det på inspirerande föreningar. Missa inte detta!

Under dagens näringslivsforum får du ta del av seminarier med aktuella och spännande föreläsare, mingla och knyta kontakter på mässgolvet eller prata direkt med politiker och tjänstemän om frågor som är viktiga för dig.

Paper Province är en av alla som kommer att ha en monter på mässan. Så kom och besök oss.

FEST OCH GALA
Dagens mässa avslutas med påmpa och ståt. Kvällen får nämligen en extra guldkant med gala, underhållning och prisutdelningar där positiva förebilder och företag i framkant belönas.

Bland priserna som kommer att delas ut finns Årets Sola, Årets Företagare och Guldvargen, för att nämna några.

ANMÄLAN
Från och med den 18 januari kan du anmäla dig till och se mässans samtliga föredrag. För att boka just de föreläsare du inte vill missa klicka här…

VILL DU VARA EN DEL AV 100°KARLSTAD?
Förutom att vara med som gäst under dagen och kvällen kan du som företagare i regionen också vara med som sponsor/samarbetspartner eller utställare på 100°Karlstad.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Maria Larsson, projektledare 100°Karlstad, på 070-565 65 96 eller info@100graderkarlstad.se

Läs mer om 100° Karlstad här… 

Fler Evenemang

flik
21
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Bioekonomiriksdagen 2018 – Hur förverkligar vi bioekonomin?

I mars 2017 hölls den första bioekonomiriksdagen någonsin. Nu är det dags igen, i Karlstad 21-22 mars. Ta chansen att påverka politiken redan i början av valåret, genom att delta.

Läs mer
flik
28
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Konferens om framtidens byggnadsmaterial - trä

Det finns idel fördelar med att bygga i trä. Inte minst för att minska klimatpåverkan. Trä binder koldioxid under hela sin livslängd och är det enda förnybara byggmaterialet vi har. Missa inte träbyggnadskonferensen Framtiden byggs i trä på Karlstad CCC den 28 mars.

Läs mer
flik
17
April
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forum för bioekonomi

Skogsindustrierna arrangerar Forum för bioekonomi på Münchenbryggeriet i Stockholm i samband med Skogsnäringsveckan. Där samlas 400 intressenter för att nätverka och samtala om bioekonomins möjligheter och utmaningar.

Läs mer
flik
24
April
Evenemang
Av: robert-rundberget

Grundutbildning (XLPM) för projektledare

Semcon arrangerar en utbildning där du lär dig grunderna i projektledning och att förstå vilka pusselbitar som måste finnas på plats för att du ska lyckas leda framgångsrika projekt.

Läs mer