IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
  • image-slider
2016-03-18 -

100° Karlstad

Den 18 mars 2016 arrangeras näringslivsdagen och galan 100° på Karlstad CCC, där regionens hetaste företag och drivna entreprenörer uppmärksammas, samtidigt bjuds det på inspirerande föreningar. Missa inte detta!

Under dagens näringslivsforum får du ta del av seminarier med aktuella och spännande föreläsare, mingla och knyta kontakter på mässgolvet eller prata direkt med politiker och tjänstemän om frågor som är viktiga för dig.

Paper Province är en av alla som kommer att ha en monter på mässan. Så kom och besök oss.

FEST OCH GALA
Dagens mässa avslutas med påmpa och ståt. Kvällen får nämligen en extra guldkant med gala, underhållning och prisutdelningar där positiva förebilder och företag i framkant belönas.

Bland priserna som kommer att delas ut finns Årets Sola, Årets Företagare och Guldvargen, för att nämna några.

ANMÄLAN
Från och med den 18 januari kan du anmäla dig till och se mässans samtliga föredrag. För att boka just de föreläsare du inte vill missa klicka här…

VILL DU VARA EN DEL AV 100°KARLSTAD?
Förutom att vara med som gäst under dagen och kvällen kan du som företagare i regionen också vara med som sponsor/samarbetspartner eller utställare på 100°Karlstad.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Maria Larsson, projektledare 100°Karlstad, på 070-565 65 96 eller info@100graderkarlstad.se

Läs mer om 100° Karlstad här… 

Fler Evenemang

flik
19
December
Evenemang
Av: m-wangestam

Skogsriket Värmland arrangerar konferens

Skogsriket Värmland bjuder in till konferens i Karlstad för att sprida kunskap och inspiration om skogen som en tillgång för länets utveckling. Skogsriket Värmland är ett samarbete mellan Skogsstyrelsen och Länsstyrelsen Värmland.

Läs mer
flik
31
January
Evenemang
Av: m-wangestam

Framtidens Arvika byggs av skogen

Vill du vara med och utveckla Arvika på ett klimatsmart och hållbart sätt? Under en kreativ eftermiddag/kväll den 31 januari samlas vi för att spåna fram nya idéer. Alla förslag är välkomna.

Läs mer
flik
21
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Bioekonomiriksdagen närmar sig – Hur förverkligar vi bioekonomin?

I mars 2017 hölls den första bioekonomiriksdagen någonsin. Nu är det dags igen. Den här gången i Karlstad, den 21-22 mars.

Läs mer