IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
  • image-slider
2016-03-18 -

100° Karlstad

Den 18 mars 2016 arrangeras näringslivsdagen och galan 100° på Karlstad CCC, där regionens hetaste företag och drivna entreprenörer uppmärksammas, samtidigt bjuds det på inspirerande föreningar. Missa inte detta!

Under dagens näringslivsforum får du ta del av seminarier med aktuella och spännande föreläsare, mingla och knyta kontakter på mässgolvet eller prata direkt med politiker och tjänstemän om frågor som är viktiga för dig.

Paper Province är en av alla som kommer att ha en monter på mässan. Så kom och besök oss.

FEST OCH GALA
Dagens mässa avslutas med påmpa och ståt. Kvällen får nämligen en extra guldkant med gala, underhållning och prisutdelningar där positiva förebilder och företag i framkant belönas.

Bland priserna som kommer att delas ut finns Årets Sola, Årets Företagare och Guldvargen, för att nämna några.

ANMÄLAN
Från och med den 18 januari kan du anmäla dig till och se mässans samtliga föredrag. För att boka just de föreläsare du inte vill missa klicka här…

VILL DU VARA EN DEL AV 100°KARLSTAD?
Förutom att vara med som gäst under dagen och kvällen kan du som företagare i regionen också vara med som sponsor/samarbetspartner eller utställare på 100°Karlstad.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Maria Larsson, projektledare 100°Karlstad, på 070-565 65 96 eller info@100graderkarlstad.se

Läs mer om 100° Karlstad här… 

Fler Evenemang

flik
22
September
Evenemang
Av: robert-rundberget

Hållbara affärer = lönsammare affärer

Välkommen till en förmiddag om hur du maximerar företagets konkurrenskraft och lönsamhet genom att arbeta hållbart. Få massor av konkreta tips och verkliga exempel med företag som lyckats öka sin konkurrenskraft med hjälp av hållbarhetsarbete.

Läs mer
flik
25
September
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forskarseminarium om "The Influence of Dissolved Lignin In The First Part Of The Pulp Fibre Line"

Karlstads universitets institution för ingenjörs- och kemivetenskaper bjuder in till ett öppet seminarium, där doktoranden Caroline Wilke presenterar sin forskning.

Läs mer
flik
29
September
Evenemang
Av: m-wangestam

Klusterlunch i stålindustrimiljö i Munkfors

Den 29 september är det dags för klusterlunch igen. Den här gången dukas maten upp hos vårt medlemsföretag voestalpine Precision Strip i Munkfors.

Läs mer
flik
12
October
Evenemang
Av: robert-rundberget

Automation Summit 2017

Vi tipsar om evenemanget Automation Summit i Västerås den 12 oktober, där exempelvis närings- och innovationsminister Mikael Damberg talar.

Läs mer